Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Професіонали майбутнього» освоюють майбутню професію в МТС-Україна


    1 сентября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), оголошує про старт спеціального стажування для учасників національної освітньої програми «Професіонали майбутнього», під час якої студенти зможуть «приміряти» майбутню професію. Упродовж липня, серпня і вересня цього року студенти, які входять до складу команд-фіналістів конкурсу «Професіонали майбутнього», навчатимуться в компанії МТС-Україна за спеціально розробленою програмою стажування. У розробці програми взяли участь експерти групи навчання і розвитку МТС-Україна спільно з провідними інженерами компанії. Програма побудована так, щоб гармонійно об'єднати подачу теорії разом з практичними заняттями для ефективного засвоєння отриманих знань.

    Протягом п'ятнадцяти днів студенти вивчатимуть документацію, принципи роботи і настройку телекомунікаційного обладнання, програми управління радіорелейними і оптичними мережами, а також організацію діяльності технічної дирекції МТС-Україна. Паралельно з теоретичним матеріалом студенти разом з бригадою інженерів у польових умовах тестуватимуть роботу мережі, якість зв'язку і навіть практикуватимуться в установці і обслуговуванні базових станцій.

    На даний момент стажування вже пройшли студенти Державного Університету Інформаційно-Комунікаційних Технологій, Севастопольського Національного Технічного Університету, Донецького Національного Технічного Університету та Одеської Національної Академії зв'язку ім. О.С. Попова. З 1 вересня 2009 року стажування розпочнуть студенти Національного Університету «Львівська політехніка» та Національного Технічного Університету України «КПІ» у Західному та Центральному територіальних управліннях МТС-Україна. За підсумками програми студенти отримають в першу чергу цінний практичний досвід – основу для професійного розвитку. Усього в програмі стажування приймуть участь студенти десяти провідних вузів України.

    «У вузі студенти отримують теорію, але в професійному становленні теорія без практики – все одно, що дим без вогню. “Не достатньо просто знати, знання необхідно вміти застосовувати” – говорили нам студенти, коли ми просили їх розповісти про свої враження від конкурсу. Виходячи з побажань конкурсантів, HR-експерти з групи навчання і розвитку, а також провідні інженери МТС розробили експериментальну програму стажування. За основу були взяті навчальні курси, які проходять інженери МТС для професійного розвитку і підвищення кваліфікації. Освоюючи професію майбутнього, студенти працюватимуть з сучасним обладнанням, застосовуватимуть здобуті знання, ну і, звичайно ж, перейматимуть досвід від справжніх професіоналів – колег по цеху», – відзначив Кирил Дмитрієв, директор Західного територіального управління МТС-Україна.

    Про програму «Професіонали майбутнього»
    Програма «Професіонали майбутнього» проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України і Міністерства транспорту і зв'язку України. Це перша довгострокова програма підтримки студентів, яка об'єднує освітній процес, стипендії від МТС і можливість пройти стажування в технічній дирекції МТС-Україна.

    Програма «Професіонали майбутнього» – це конкурс серед студентів 4-го курсу, що вивчають телекомунікаційні технології. Програма ділиться на відбірковий і конкурсний етапи. За підсумками першого етапу кожен вуз формує команду, яка впродовж конкурсного етапу працює над науковим проектом на актуальну для сектора телекомунікацій тему. Відмітна особливість програми полягає в тому, що вона є конкурсом наукових робіт, у розробці яких беруть участь студенти, викладачі вузів і, як консультанти, фахівці галузі, і направлена на розвиток наукового та інтелектуального потенціалу нації.

    Щорічно тема конкурсу визначається технічними фахівцями МТС з урахуванням новітніх світових тенденцій розвитку телекомунікаційної сфери. Учасники конкурсу фактично виконують реальні технічні завдання, що стоять перед оператором мобільного зв'язку.

    Учасники конкурсу 2009 року – студентські команди десяти технічних вузів України:

    • Національний Технічний Університет України «КПІ»;
    • Державний Університет Інформаційно-Комунікаційних Технологій;
    • Севастопольський Національний Технічний Університет;
    • Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»;
    • Дніпропетровський Національний Університет ім. О. Гончара;
    • Одеська Національна Академія зв'язку ім. О.С. Попова;
    • Національний Університет «Львівська Політехніка»;
    • Донецький Національний Технічний Університет;
    • Запорізький Національний Технічний Університет;
    • Тернопільський Державний Технічний Університет ім. Івана Пулюя.

    Головний приз конкурсу – поїздку на міжнародну виставку новітніх телекомунікаційних технологій CEBIT – цього року завоювали студенти Донецького Національного Технічного Університету.

    Уперше програма «Професіонали майбутнього» була реалізована в 2006 році. Вона з успіхом була проведена у восьми профільних вузах України, і викликала живий інтерес серед учасників. З кожним роком склад учасників розширюється.

    Источник: Пресс-служба МТС-Україна
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.