Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Уряд пообіцяв НТКУ виділити 8 млн доларів


    19 мая 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Віце-прем‘єр України Володимир Семиноженко пообіцяв надати 8 мільйонів доларів для НТКУ. Про це він заявив на прес-конференції щодо старту проекту «Телеакадемія», який Перший національний запускає спільно з українськими вишами сьогодні під час презентацію проекту на НТКУ.

    Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф уточнив, що планує спрямувати ці кошти не так на сам студентський проект, як на поліпшення технічної бази каналу (апаратні, студії, камери, монтажні станції, звукове обладнання, ПТС тощо). «У нас є два склади 900 кв. метри, але вони зараз порожні, хоча вони можуть бути більш конкурентоспроможні за павільйони на Довженка», - пояснив він.

    Як вже писала ТК, над створенням програми «Телеакадемія» працюватимуть студенти чотирьох столичних вузів. У рамках програми, яка йтиме на каналі по будніх днях з 01:30 до 02:30, студенти показуватимуть свої відеороботи. За кожним вишем закріплено окремий день.

    Під час пре-конференції пройшло жеребкування днів ефіру. За його результатами, бпонеділок дістався студентам Київського національному університету культури і мистецтв, вівторок - Київському національному університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, середа - Національному педагогічному університету імені М. П. Драгоманова, четвер - Київському національному університету імені Тараса Шевченка, а останній будній день - команді Першого національного каналу.

    Очікується, що головний продюсер НТКУ Олексій Семенов долучить до участі у проекті також студентів інших міст - Одеси, Львова, Харкова, Дніпропетровська, Донецька та інших.

    Як вже повідомляла ТК, проект стартуватиме 24 серпня. Єгор Бенкендорф, генеральний директор НТКУ, також оприлюднив імена можливих кураторів студентів Савік Шустер, Богдан Бенюк, Алла Мазур, Людмила Добровольська.

    Бенкендорф також наголосив на тому, що проект передбачає повну свободу вислову і жодної цензури на каналі не буде.

    «Політичної цензури не буде, але в ефір подаватимуться тільки сюжети з перевіреними фактами», - зауважив він.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.