Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українські виші змагатимуться за рейтинг на Першому каналі


    28 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    24 серпня на Першому національному у нічному ефірі стартує новий проект за участю студентів вищих навчальних закладів України. Про це ТК повідомив радник генерального директора НТКУ Олексій Семенов.

    За його словами, формат та інші аспекти програми вже узгодили напередодні, 27 квітня, під час зустрічі керівників телекомпанії та ректорів Національного університету імені Тараса Шевченка, Національного педагогічного університет імені Михайла Драгоманова, Київського національного університету культури і мистецтв та «Києво-Могилянської академії».

    Участь у проекті мають взяти ведучі та інші фахівці з різних каналів.

    «Проект дуже простий - за жеребом на місяць обираються 5 відомих телевізійних діячів. Кожному дістається один університет, вони приходять туди і проводять підготовчу роботу з генерації контенту телевізійного ефіру. Наприклад, Алла Мазур чи Людмила Добровольська повідомляють представникам університету імені Шевченка: "Ми робимо з вами проект по понеділках у вересні"», - розповів Олексій Семенов.

    За його словами, проект передбачає, що у нічному ефірі Першого національного ведучі разом зі студентами у «домашній» студії обговорюватимуть і демонструватимуть телевізійні робити, відзняті студентами. Передбачається, що в ефір вийде близько 20-30 таких роликів. «А за підсумками ефіру телевізійний фахівець обере найцікавіший фрагмент, з-поміж тих, що вийшли в ефірі, та відправить його на виробництво Першого національного для створення повноцінного матеріалу», - сказав пан Семенов. Переможця визначать, виходячи з показників рейтингу і частки.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.