Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Професіонали майбутнього» пройшли стажування в МТС-Україна на «відмінно»


    30 сентября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), оголошує про завершення спеціального стажування для учасників національної освітньої програми «Професіонали майбутнього», під час якої студенти змогли «приміряти» майбутню професію.

    Упродовж липня, серпня і вересня цього року студенти, які входять до складу команд-учасниць конкурсу «Професіонали майбутнього», навчалися в компанії МТС-Україна за експериментальною програмою стажування, спеціально розробленою провідними інженерами технічної дирекції спільно з експертами групи навчання і розвитку МТС-Україна. Програма була побудована з урахуванням побажань, висловлених вузами, таким чином, щоб гармонійно та ефективно об'єднати теорію з практичними заняттями. Студенти отримали в першу чергу цінний практичний досвід – основу для професійного розвитку.

    Під час стажування студенти вивчали документацію, принципи роботи і настройку телекомунікаційного обладнання, програми управління радіорелейними і оптичними мережами, а також організацію діяльності технічної дирекції МТС-Україна. Паралельно з теоретичним матеріалом студенти разом з бригадою інженерів у польових умовах тестували роботу мережі, якість зв'язку і навіть практикувалися в установці і обслуговуванні базових станцій.

    Зважаючи на те, що стажування проходило в літні місяці – період канікул, та дякуючи широко розгалуженій інфраструктурі технічних служб, центрів експлуатації та офісів МТС-Україна всі студенти мали можливість пройти стажування в тих містах України, де їм було зручніше.

    Стажування пройшли 45 студентів Державного Університету Інформаційно-Комунікаційних Технологій, Севастопольського Національного Технічного Університету, Донецького Національного Технічного Університету, Одеської Національної Академії зв'язку ім. О.С. Попова, Національного Університету «Львівська політехніка», Національного Технічного Університету України «КПІ» та Дніпропетровського Національного Університету ім. О. Гончара, Національного Технічного Університету «Харківський Політехнічний Інститут», Запорізького Національного Технічного Університету.

    «Ми дуже раді тому, що студенти, які взяли участь в конкурсі та прийшли до нас на стажування, щиро й активно цікавляться своєю майбутньою професією. Можливо, що в недалекому майбутньому хтось із наших сьогоднішніх стажерів стане співробітником МТС. А це означає, що команда МТС поповниться новими професіоналами», – відзначила Вікторія Рубан, начальник відділу зв’язків з громадськістю МТС-Україна.


    Про програму «Професіонали майбутнього»

    Програма «Професіонали майбутнього» проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України і Міністерства транспорту і зв'язку України. Це перша довгострокова програма підтримки студентів, яка об'єднує освітній процес, стипендії від МТС і можливість пройти стажування в технічній дирекції МТС-Україна.

    Програма «Професіонали майбутнього» – це конкурс серед студентів 4-го курсу, що вивчають телекомунікаційні технології. Програма ділиться на відбірковий та конкурсний етапи. За підсумками першого етапу кожен вуз формує команду, яка впродовж конкурсного етапу працює над науковим проектом на актуальну для сектора телекомунікацій тему. Відмітна особливість програми полягає в тому, що вона є конкурсом наукових робіт, у розробці яких беруть участь студенти, викладачі вузів і, як консультанти, фахівці галузі, і направлена на розвиток наукового та інтелектуального потенціалу нації.

    Щорічно тема конкурсу визначається технічними фахівцями МТС з урахуванням новітніх світових тенденцій розвитку телекомунікаційної сфери. Учасники конкурсу фактично виконують реальні технічні завдання, що стоять перед оператором мобільного зв'язку.


    Учасники конкурсу 2009 року – студентські команди десяти технічних вузів України:


    • Національний Технічний Університет України «КПІ»;

    • Державний Університет Інформаційно-Комунікаційних Технологій;

    • Севастопольський Національний Технічний Університет;

    • Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»;

    • Дніпропетровський Національний Університет ім. О. Гончара;

    • Одеська Національна Академія зв'язку ім. О.С. Попова;

    • Національний Університет «Львівська Політехніка»;

    • Донецький Національний Технічний Університет;

    • Запорізький Національний Технічний Університет;

    • Тернопільський Державний Технічний Університет ім. Івана Пулюя.


    Головний приз конкурсу – поїздку на міжнародну виставку новітніх телекомунікаційних технологій CeBIT – цього року завоювали студенти Донецького Національного Технічного Університету.

    Уперше програма «Професіонали майбутнього» була реалізована в 2006 році. Вона з успіхом була проведена у восьми профільних вузах України, і викликала живий інтерес серед учасників. З кожним роком склад учасників розширюється.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.