Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Покинутий хлопчик-карлик знайшов сім’ю через 6 років


31 марта 2010 | Разное / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Покинутий хлопчик-карлик знайшов сім’ю через 6 роківУ київському психолого-реабілітаційному центрі «Місто щасливих дітей» цими вихідними у родину відправили шестирічного Сергійка. Це знакова подія як для працівників центру так і для самого хлопчика, адже ще декілька років тому тяжкі медичні діагнози не давали йому надії на успішне майбутнє.

Мати відмовилась від сина у пологовому будинку і будучи немовлятком Сергійко багато «мандрував» дитячими будинками і не був забезпечений належною увагою. В результаті, до вродженої проблеми з ростом додались інші: недорозвинені міжкісткові тканини і затримка психічного розвитку. Відтак, через хвороби та вік, Сергія хотіли скерувати до інтернату для розумово-відсталих. Та доля все таки вирішила посміхнутися малюкові і хлопчика відправили до реабілітаційного центру «Місто щасливих дітей».

Покинутий хлопчик-карлик знайшов сім’ю через 6 років


На час, коли Сергій потрапив до закладу, він не вимовляв жодного слова і спілкувався мовою жестів. У центрі з хлопчиком працювала команда спеціалістів: педагоги, психологи, соціальні працівники, педіатр, логопед-дефектолог, невролог, ендокринолог, і залучені на благодійній основі сучасні лікарні та фармакологічні фірми для діагностики стану здоров’я та лікування. Згодом, після проведення відповідної експертизи, було з’ясовано, що Сергій абсолютно нормальна дитина, яка розумово розвивається як і його однолітки.

Покинутий хлопчик-карлик знайшов сім’ю через 6 років


Перебуваючи у центрі, Сергій з осені 2009 року став ходити до дитячого закладу компенсаторного типу для дітей з логопедичними проблемами. Ще згодом адміністрація центру домоглася дозволу для хлопчика відвідувати заняття у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, що позитивно вплинуло на його фізичний розвиток. Тут він навчився перетворювати свої фізіологічні вади у переваги, адже використовуючи гнучкість власного тіла, Сергій вивчив складні акробатичні трюки: шпагат, стійку на голові, колесо вправо і вліво. Дуже скоро хлопчик почав показувати перші успіхи – говорити фразами, активно рухатися та наздоганяти своїх однолітків.

Покинутий хлопчик-карлик знайшов сім’ю через 6 років


І от, нарешті, в житті Сергія настав щасливий етап, адже він потрапив до великої родини де є люблячі батьки, братики і сестрички. «Ми вже 5 років цікавимось усиновленням, їздимо у притулки, дізнаємося нову інформацію про дітей. Сергія ми побачили 1,5 роки тому, коли забирали з «Міста щасливих дітей» нашого Кирила. З цього часу думали про Сергійка. Для нас він - благословенна дитина, яка заслуговує на все найкраще у житті», - розповідає мама Тетяна.

«Ми дуже раді, що для хлопчика знайшлась родина, готова подарувати батьківську любов та можливість бути щасливою дитиною,- зазначає заступник директора центру допомоги дітям «Місто щасливих дітей», Олена Олександрівна Левченко, - зі свого боку працівники центру готові забезпечити родині всебічну підтримку та допомогу. Ми приклали немало зусиль для його реабілітації і кожен такий випадок – свято для нас. За півтора року перебування у «Місті щасливих дітей», Сергійко став загальним улюбленцем, тому проводжали хлопчика і малята і дорослі зі сльозами на очах. Та це були сльози радості».

Источник: Центр допомоги дітям «Місто щасливих дітей»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.