Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сергій Попов залишає СТБ


    30 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    З 19 квітня Сергій Попов, ведучий і випусковий редактор «Вікон-новин», залишає телеканал СТБ. Про це «Телекритику» повідомила прес-служба СТБ.

    «Я вдячний своїм колегам, у яких я отримав безцінний досвід, знання і навіть став трохи говорити українською. Як мені не шкода залишати СТБ, можу сказати, що роблю це заради складного, амбіційного проекту, реалізація якого була б неможливою в рамках телеканалу, який я завжди називатиму "моїм"», - зазначає він.

    Він також висловив сподівання на успіх «свого починання». Якого саме - Сергій Попов пообіцяв розповісти «Телекритиці» завтра.


    «Сергій Попов для нас - більше, ніж ведучий і випусковий редактор. Він пропрацював на СТБ з моменту його створення і за цей час став не лише обличчям каналу, а й частиною його душі. Я хочу сказати, що телеканал став для Сергія домівкою, домівкою він і залишиться», - цитує прес-служба слова генерального директора СТБ Володимира Бородянського.

    До призначення нового ведучого і випускового редактора новини вестиме Тетяна Висоцька.


    Сергій Попов пропрацював на телеканалі СТБ 12 років (з 1998 року). Розпочав кар'єру з кореспондента, а потім - ведучого економічних програм. У 2004 році він почав роботу у «Вікнах-новинах». У 2009 році здобув телевізійну премію «Телетріумф» як найкращий ведучий інформаційної програми.


    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.