Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»


    4 марта 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»Мiжнародний роумiнг для абонентiв мобiльного зв'язку Укртелеком ще у двох європейських країнах.

    Пiклуючись про своїх клiєнтiв, компанiя розвиває послуги мiжнародного роумiнгу. З 3 березня абонентам мобiльного зв'язку вiд Укртелекому доступнi послуги мiжнародного роумiнгу в мережах операторiв San Marino Telecom (Сан Марiно) та Go Mobile (Мальта).

    Сьогоднi контрактнi абоненти компанiї можуть користуватися послугами роумiнгу у майже 60 країнах свiту.

    Все про послуги мобiльного зв'язку за номером Контакт Центру 0-800-50-11-88 (безкоштовно зi стацiонарних номерiв Укртелекому та мобiльних номерiв Utel).

    Додаткова інформація

    Роумiнг - це можливiсть залишатись на зв'язку, перебуваючи за межами України та отримувати широкий перелiк якiсних телекомунiкацiйних послуг.

    Користувачi послуг Utel можуть вiльно подорожувати i завжди залишатися на зв'язку користуючись перевагами iнновацiйних послуг нового стандарту зв'язку.

    Сьогоднi контрактнi абоненти Utel можуть користуватися послугами роумiнгу в понад 56 країнах свiту. Для абонентаiв передплачених пакетiв послуг доступнi послуги мiжнародного роумiнгу доступнi в Бiлорусiї, Казахстан, Францiя та Iзраїлi.

    Все про послуги мобiльного зв'язку за номером Контакт Центру 0-800-50-11-88 (безкоштовно зi стацiонарних номерiв Укртелекому та мобiльних номерiв Utel).

    Послуги мiжнародного роумiнгу

    Роумiнг - це можливiсть залишатись на зв'язку, перебуваючи за межами України та отримувати широкий перелiк якiсних телекомунiкацiйних послуг. Коли Ви у роумiнгу, Ваш номер зберiгається, тому iншi абоненти можуть зателефонувати не змiнюючи правил набору та номера телефону!

    Послуги мiжнародного роумiнгу надяються як контрактним, так i неконтрактним абонентам Utel. Повний перелiк країн та операторiв, в мережах яких послуга роумiнгу доступна контрактним абонентам, наведено нижче в роздiлi "Роумiнг-партнери". В таблицi також окремо зазначено тi мобiльнi мережi, в яких послуга роумiнгу доступна також i неконтрактним абонентам.

    Послуги мiжнародного роумiнгу, що надаються абонентам Utel, бувають наступних класiв:

    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»


    * Можливiсть доступу до коротких номерiв у роумiнгу (Голосова пошта, Контакт Центр Utel) пiдтверджується окремо для кожного оператора.

    ** За наявностi технiчної можливостi у мережi Роумiнг-партнера.

    Як скористатись

    Для того, щоб скористатись послугами мiжнародного роумiнгу, абоненту спершу необхiдно замовити її активацiю. Для цього:

    * контрактний абонент звертається до фiрмового салону-магазину Utel зi своїм паспортом або телефонує до Контакт Центру за номерами 1188 (безкоштовно в мережi Utel) або 0 800 50 11 88 (безкоштовно з номерiв мережi фiксованого зв'язку України).
    * неконтрактний абонент телефонує до Контакт Центру за номерами 1188 (безкоштовно в мережi Utel) або 0 800 50 11 88 (безкоштовно з номерiв мережi фiксованого зв'язку України).

    Пам'ятайте, що набiр номерiв у роумiнгу необхiдно здiйснювати у мiжнародному форматi:

    * + [код країни] [код мiста/оператора ] [номер телефону] або
    * 00[код країни] [код мiста/оператора] [номер телефону]

    Звертаємо Вашу вагу на те, що для використання послуг передачi даних у роумiнгу, налаштування Вашого телефону та/або iнших пристроїв змiнювати не треба.

    Перед виїздом за кордон

    * Ознайомтесь зi списком роумiнг-партнерiв Utel та переконайтесь, що послуги будуть доступнi в країнi, яку Ви збираєтесь вiдвiдати;
    * Визначте до якої тарифної зони належить країна, до якої Ви їдете та пересвiдчiться, що авансу на Вашому рахунку буде достатньо для отримання послуг протягом всього перебування за кордоном;
    * Перевiрте, чи пiдтримує Ваш мобiльний телефон той стандарт, у якому працює мережа роумiнг-партнера в країнi, до якої Ви прямуєте;
    * Звернiть увагу на доступнiсть в країнi перебування саме того класу послуг, що вiдповiдає Вашим потребам;
    * У разi необхiдностi вiдмiнiть послугу "Переадресацiя виклику", адже користуючись нею Ви сплачуєте вартiсть вхiдного та вихiдного дзвiнка за вiдповiдним тарифом**.

    **При встановленнi безумовної переадресацiї Ви сплачуєте за цю послугу за тарифами, встановленими в мережi Utel. У разi встановлення безумовної переадресацiї Ви не зможете приймати вхiднi дзвiнки.

    Оплата послуг

    Щоб запобiгти несподiваному вiдключенню послуг роумiнгу пiд час перебування за межами України радимо Вам поповнити Ваш рахунок на необхiдну суму перед виїздом за кордон. Проте, якщо Вам все-таки необхiдно поповнити рахунок пiд час перебування в роумiнгу, Ви можете здiйснити це за допомогою скретч-карт для поповнення рахунку за допомогою наступної команди:

    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»


    Якщо Ви не маєте можливостi скористатись скретч-картами для поповнення рахунку, Ви можете попросити близьких поповнити Ваш рахунок на територiї України.

    Роумiнг-партнери

    Контрактнi абоненти Utel можуть скористатися послугами мiжнародного роумiнгу в усiх перелiчених нижче мережах. В колонцi "Роумiнг для неконтрактних абонентiв" вiдмiченi також тi мережi, в яких послуга мiжнародного роумiнгу доступна i неконтрактним абонентам.

    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»


    Тарифи

    Тарифiкацiя в роумiнгу залежить вiд того, в якiй зонi Ви знаходитесь:

    Новини роумінгу від ВАТ «Укртелеком»


    * Тарифiкацiя дзвiнкiв похвилинна.
    * Вихiдний дзвiнок на операторiв супутникового зв'язку 93,43 грн./хв. незалежно вiд зони перебування
    * Вихiдний дзвiнок на премiум-рейт сервiси 77,86 грн./хв. незалежно вiд зони перебування
    * Переадресацiя дзвiнкiв тарифiкується наступним чином: вартiсть вхiдного дзвiнка + вартiсть вихiдного дзвiнка на вiдповiдний номер. Безумовна переадресацiя тарифiкуєтся за тарифами, встановленими тарифним планом.
    * Послуги передачi даних тарифiкуються за тарифом 10 грн. за 100 кБ незалежно вiд зони перебування
    * Вартість відправлення або отримання мультимедійних повідомлень (MMS) дорівнює вартості об’єму переданих або отриманих під час цього даних з урахуванням мінімального інтервалу тарифікації 100 кБ.
    * Тарифи наведенi у гривнах з ПДВ. Додатково утримується збiр до Пенсiйного фонду в розмiрi 7,5% вiд вартостi послуги без урахування ПДВ.

    Источник: ВАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.