Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ефір "5 каналу" може дійти до суду


    23 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Журналісти "5 каналу" обурені поведінкою організатора акції "Дістали" Юрія Романенка в ефірі каналу в понеділок та вимагають від нього публічних вибачень, інакше працівники каналу не виключають звернення до суду.

    У відкритому листі працівники "5 каналу" нагадують, що в понеділок гостями вечірнього ефіру програми "Новий час" були адвокат Тетяна Монтян та Юрій Романенко.

    Дискусія точилася довкола "цілей та методів ведення акцій громадянської непокори, до яких закликає Романенко: чи можуть такі акції призвести до дестабілізації політичної та суспільної ситуації в державі".

    "Як не прикро визнати – ефір перетворився з дискусії на потік образ з боку організатора акції "Дістали". Романенко не тільки ображав опонентку, а й вдався до брудних образ ведучих проекту, вживаючи лайливі слова. А на останок ще й звинуватив присутніх у студії в політичному замовленні", - йдеться у листі.

    Журналісти "5 каналу" обурені такою поведінкою Романенка: "Ми вважаємо такий спосіб дискусії із хамством та образами честі і гідності, як гостей студії, так і журналістів, невиправданим та не етичним".

    У зв'язку з цим колектив "5 каналу" вимагає від Романенка публічного вибачення. В іншому випадку журналісти, яких він образив, не виключають подання до суду. Під листом підписалися 26 працівників каналу.

    Зі свого боку Юрій Романенко у коментарі "Українській правді" заявив, що не має наміру публічно вибачатися перед журналістами і навпаки готовий подати зустрічні позови:

    "Я не буду вибачатися, тому що те, як вони вчора себе поводили - це перевищило всі мої очікування. Я та мої колеги (юристи, бізнесмени, просто нормальні люди, які підтягнулися під час акції) проаналізували весь ефір і знайшли там 3-4 моменти для позову".

    "Якщо "5 канал" подасть позов до суду, то ми подамо купу зустрічних позовів. "5 канал" фактично хотів провести лінію про те, що акція була проплаченою", - пояснив Романенко.

    Він не виключив, що закличе людей, які брали участь в акції, також подавати позови на "5 канал" за те, що "вони звинуватили нас у проплаченій акції". "Тому що ми організувалися з нуля, зовсім безкорисно і кожен робив те, що міг у цій ситуації зробити", - зауважив Романенко.

    Організатор акції наголосив, що не буде вибачатися перед ведучим Романом Чайкою: "Я не назвав його "свинею". Я сказав "як свиня" і одразу сказав "вибачте, звичайно".

    "Те, як він вибудовував дискусію, це було просто верхом непрофесіоналізму. Про Монтян я взагалі казати не буду. Подивіться (ефір), там все буде видно. "5 канал" пролітає. Якщо вони починають тіпатися, то ми просто закидаємо їх позовами", - додав Романенко.

    Організатор акції ще раз підкреслив: "Формально я нічого такого не сказав, що б не відповідало тому фону, який вони створили у студії до мого приходу - три людини плюс експерт – вони вели дискусію односторонньо, під надуманими приводами. Мене це шокувало".

    Українська правда

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.