Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Костянтин Григоришин не збирається судитись за свій опціон на «Інтер»


    19 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Російський бізнесмен українського походження Костянтин Григоришин не має наміру судитися за можливість реалізувати свій опціон на телеканал «Інтер». Про це він заявив в інтерв’ю «Українській правді».

    За словами Григоришина, опціон був дійсний два роки, до 2007-го. «Щоправда, я не зміг його реалізувати, хоч і хотів. Тепер, навіть якщо я схочу це зробити, доведеться йти до суду. Напевно, я не робитиму цього», - сказав він. Причину відмови від боротьби за «Інтер» пан Григоришин пояснив тим, що не хоче «займатись політикою, а «Інтер» - це політика».

    Відповідаючи на запитання щодо справжніх власників каналу «Інтер», він зазначив, що канал «купив Хорошковський за гроші тогочасних акціонерів групи «Євраз». А далі, наскільки я знаю, він продав Фірташу половину акцій які належали чи то йому, чи то реально акціонерам «Євраза».

    На запитання щодо теперішньої політичної платформи «Інтера» - чи канал є у «військах» Віктора Ющенка – Григоришин відповів: «я так розумію, так». Що ж до того, навіщо Дмитрові Фірташу (гаданому справжньому власнику «Інтера») підтримувати Президента, фінансуючи при цьому Партію регіонів, бізнесмен сказав: «Моя думка – у Партії регіонів є кілька течій, і одна з них використовує Ющенка. Навіщо їм Ющенко? Зараз канал «Інтер» насправді підтримує не Ющенка, а його протистояння з Тимошенко. Тому що найбільший страх у власників «Росукренерго» - це Тимошенко, яка прибере газову схему, якщо повноцінно прийде до влади. Тому їхня мета – або не допустити її до влади, або на вигідніших умовах отримати від Тимошенко якісь гарантії збереження своєї схеми. Тому що Фірташ взагалі не має ніякої ідеології або політичної складової. Він бізнесмен, заробляє гроші».

    Нагадаємо, «Українська правда» розслідувала питання реальних власників телеканалу «Інтер» (1, 2). За інформацією видання, Костянтин Григоришин володів опціоном на 25% акцій «Інтера». Валерій Хорошковський, який офіційно є мажоритарним акціонером «Інтера», назвав цю інформацію компроматом.

    telekritika.ua

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.