Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Напад на знімальну групу продюсерського центру "Закрита зона"


    25 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Охорона комунального підприємства «Фармація» напала на знімальну групу продюсерського центру «Закрита зона». Про це ТК повідомила генеральний продюсер «Закритої зони» Наталія Фіцич.



    За її словами, інцидент стався об 11-й ранку біля центрального офісу підприємства «Фармація», де журналістка Олена Бондаренко й оператор Сергій Колесніков завершували сюжет для програми «Попередження».



    Як розповіла ТК журналістка, вона займалася розслідуванням діяльності комунального підприємства «Фармація»: «У приміщенні підприємства було записано інтерв'ю з заступником гендиректора. Сьогодні ми приїхали до цього приміщення, щоб записати стендап перед будівлею центрального офісу. Всередину ми не заходили і не робили таких спроб, ми знімали у дворі». Попри це, до журналістів вийшов один із охоронців компанії з вимогою надати дозвіл на зйомку. Після пояснень Олени Бондаренко, що вони не зобов'язані надавати такий дозвіл, до них підійшов інший працівник компанії і закрив спиною камеру, а згодом бризнув в обличчя оператору Сергію Колесникову з газового балончика.



    «Я йому пояснювала, що це перешкоджання роботі журналіста і що за це настане кримінальна відповідальність, я буду змушена викликати міліцію, - зазначила пані Бондаренко. - В мене не було з собою телефону, я пішла за ним у машину. А коли повернулася, мій оператор сидів на землі, закривши обличчя руками, у дворі стояв страшенний сморід, подібний до керосину». Далі журналісти викликали швидку та міліцію.



    Як розповів ТК керівник Центру зв'язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві Володимир Поліщук, на місце інциденту приїхали керівник територіального відділу міліції та народний депутат Володимир Ар'єв, які «виловили» людину, що бризнула в обличчя оператору з газового балончика. «Зараз оператору дали направлення на судово-медичну експертизу. Охоронців затримано, вони дають свідчення. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи по частині 1 статті 296 Кримінального кодексу - хуліганство. Під час слідства ситуацію вивчатимуть, можливо, буде застосовано статтю щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів», - розказав пан Поліщук.



    Олена Бондаренко запевняє, що зробить усе можливе, щоби справа дійшла до суду: «Ми не хочемо залишити цей випадок без покарання і вимагатимемо пояснень».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.