Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Розпочалося створення локальної версії російського телеканалу TVCi


    21 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 20 травня зареєструвала донецьке ТОВ «Вертикаль-ТВ» як суб'єкта інформаційної діяльності, що має намір займатися дистрибуцією телеканалів. У списку «Вертикалі» лише один телеканал - російський «ТВ-Центр».

    На брифінгу член Нацради Тетяна Лебедєва прокоментувала це рішення як перший крок до створення локальної версії російського телеканалу TVCi. Також вона зазначила, що Нацрада має і відповідний лист від російського мовника, і картку на перегляд програм телеканалу, тож регуляторний орган нині детально вивчає питання легітимізації TVCi в Україні.

    Як раніше повідомляла «Телекритика», «Вертикаль-ТВ» підписало угоду з російським телеканалом «ТВ-Центр» на розповсюдження «окремих програм TVCі» у кабельних мережах України. Проте 25 березня Нацрада залишила заяву «Вертикаль-ТВ» про видачу ліцензії на мовлення без розгляду, спираючись на висновки своїх управлінь. Зокрема, управління контролю та моніторингу зазначило, що обсяг української мови та національного продукту не відповідає вимогам законодавства України, і попросило вказати виробника іноземних інформаційних програм. Водночас управління науково-технічного і частотного розвитку поцікавилося: «Навіщо потрібна ліцензія Нацради України, якщо трансляція здійснюється з Москви (РФ)?» і «Українська версія - в чому? Мова - 91,7% - російська?», а також разом з ліцензійно-реєстраційним управлінням вказало на те, що оператор телекомунікацій має бути резидентом України, а не Росії.

    «"Вертикаль-ТВ" подавала заявку на регистрацию с целью доказать, что канал "ТВ-Центр" легитимен в Украине. На мой взгляд, этим решением Нацсовет признал это», - каже Василь Аніпченко.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.