Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Народний депутат Андрій Шевченко пропонує внести зміни до Закону «Про інформацію»


    20 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    15 травня 2009 року член фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шевченко зареєстрував законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про інформацію» № 4485. Автор проекту вважає, що існуючий закон вичерпав свій потенціал і вже не відповідає потребам суспільно-політичного та громадського життя. «Він сут тєво розходиться з європейськими стандартами забезпечення доступу населення до урядової та іншої офіційної інформації, не містить в собі відповідних юридичних і організаційних гарантій такого доступу, погано узгоджується з існуючою практикою Європейського суду з прав людини в Страсбурзі по застосуванню статті 10 Європейської конвенції з прав людини та основних свобод 1950 р.», - зазначає народний депутат в пояснювальній записці. Текст законопроекту розробила Харківська правозахисна група.

    Нагадаємо, що 11 липня 2008 року Андрій Шевченко зареєстрував законопроект № 2763 «Про доступ до публічної інформації». Щодо нового законопроекту № 4485, то народний депутат вважає, що він побудований «як необхідний (додатковий, парний) нормативний акт до проекту Закону України"Про доступ до публічної інформаціі"».

    Метою законопроекту № 4485 є формулювання та закріплення у відповідності до європейських вимог принципів інформаційних відносин, функцій держави в інформаційній сфері, засад державної інформаційної політики. Новелами законопроекту є нові визначення інформації, детальна розробка правового статусу суб`єктів інформаційних відносин тощо.

    З текстом законопроекту можна ознайомитися тут

    Міністерство юстиції підготувало нову редакцію Закону «Про інформацію», яку нещодавно винесено на громадське обговорення.

    telekritika.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.