Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Рівному мешканці воюють проти комунікаційної труби оперетора кабельного телебачення


    20 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Тиждень у мешканців одного з під’їздів на вулиці Андрія Мельника, 4 не показував жоден телевізійний канал. Причина — оператор відключив кабельне телебачення. Мешканці про це були попереджені заздалегідь і мотивують такі дії провайдера своєю відмовою прокладати труби у під’їзді.

    - Кабельне телебачення у нас пропало 28 квітня, — розповідає мешканка будинку Оксана. — Оператор нам відключив його навмисне, адже люди були проти будівництва труби у під’їзді. Працівники служби нам тоді повідомили, якщо проти — значить отримаєте, що заслужили. Ця труба нам тут зовсім не потрібна, вона робить невеличку відстань між сусідами та дверима. Одним словом, не пройти не проїхати.

    Оператор кабельного телебачення, аби покращити якість телевізійного зображення у мешканців під’їзду, почав установку труби, в яку будуть сховані нові кабелі. Люди проти такого нововведення, адже труба тягтиметься вздовж усіх поверхів. Кажуть, вона виступатиме на коридор і заважатиме всім.
    - Мешканці нашого під’їзду розділились на два табори, — пояснює мешканка будинку Євгенія Костянтинівна. — Одні проти такого нововведення, інші — за. Особисто я проти. Адже ця труба виглядає неестетично, а по-друге, невже її не можна сховати у шахту ліфта. Тоді вона нікому не заважатиме і її не буде видно. Провайдер її встановлює у коридорі. Мешканці 9 поверху самостійно продовбали стіну, аби сховати трубу туди. А як бути на інших поверхах? На першому, наприклад, висять поштові ящики. То що тепер їх приберуть? А що робити, коли хтось помре, як буде винести труну, або занести нові меблі у квартиру? Але ці проблеми оператора не цікавлять. Вони, бачте, проводять модернізацію будинку.

    Провайдер кабельного телебачення констатує, що на таке будівництво мають усі дозволи. Сховати трубу в шахту ліфта не могли через заборону Держгірпромнагляду. І додають: відключити людей від кабельного телебачення були змушені. Ми вже давно проводимо модернізацію мікрорайону Північного, — зазначає заступник директора з адміністративних питань телерадіокомпанії “Рівне ТВМ” Микола Громов.
    Кабельне телебачення у цьому районі проводилось 10 років тому. За цей час старі мідні кабелі вже згнили, тому зараз ми переходимо на оптику. Своєрідна труба, як називають її люди, є новою комунікаційною шахтою, куди будуть ховатися кабелі. Встановити її у ліфті не можна через заборону Держгірпромнагляду. Кабельне телебачення у мешканців під’їзду пропало не тому, що його вимкнули навмисне, а тому, що при переході зі старої системи на нову у когось пропав сигнал. По закінченню ремонтних робіт він з’явиться. Усупереч протесту людей, оновлення кабелів усе-таки відбулось. Після цього, кажуть мешканці під’їзду, зображення на всіх телевізійних каналах у них одразу з’явилось.

    ogo.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.