Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кількість абонентів кабельного телебачення становить понад 3,5 млн. чол


    16 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    У галузі зв’язку та сфері інформатизації, незважаючи на загальну негативну ситуацію в більшості секторів економіки країни, у І кварталі поточного року забезпечено зростання доходів від наданих послуг зв’язку на 1% порівняно з відповідним періодом минулого року. Найвищими темпами зростали доходи за видами послуг: комп’ютерного зв’язку, зокрема, доступу до мережі Інтернет (148,3%), передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв’язку (131,5%), поштового зв’язку (126,6%). Майже на 8% скоротились порівняно з відповідним періодом минулого року доходи від послуг рухомого (мобільного) зв’язку, проте питома вага цих послуг у загальній сумі доходів галузі залишається найбільшою - 58%. Чисельність Інтернет-аудиторії в Україні станом на 1.04.2009 налічує майже 12 млн. осіб. Кількість абонентів широкосмугового доступу наприкінці І кварталу налічувала близько 1,7 млн. чол., з яких майже 650 тис. або 40% - абоненти ВАТ «Укртелеком».

    У березні поточного року ВАТ «Укртелеком» презентував впровадження сучасного інтерактивного цифрового телебачення (IPTV), що дозволить споживачам отримувати високошвидкісний Інтернет та цифрове телебачення від однієї компанії.

    Кількість абонентів кабельного телебачення становить понад 3,5 млн. чол., що дозволило 19,2% сімей України користуватись цією послугою (проти 18,5% минулого року).

    www.mintrans.gov.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.