Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ілащуку погрожують виключенням із профспілки


    25 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Київська незалежна медіа-профспілка виключить президента Національної телекомпанії України Василя Ілащука зі своїх лав, якщо він надалі ігноруватиме рішення осередку КНМП і не скасує наказу про скорочення 6 членів профспілки. Про це «Телекритику» повідомили в Комітеті КНМП.

    Нагадаємо, осередок КНМП не дав згоди на скорочення 6 своїх членів. Окрім першої хвилі скорочень, що триває тепер, заплановано другу, під яку має потрапити ще 10% штату Національної телекомпанії. Необхідність скорочення штату керівництво НТКУ пояснює значним недофінансуванням телекомпанії з бюджету.

    Комітет нагадує про те, як за попереднього керівництва НТКУ Василь Ілащук користувався захистом профспілки, коли порушувалися його права. «Якщо президент НТКУ не дослухається до пропозицій профспілки, вона змушена буде виключити його зі своїх членів», – ідеться у заяві. На думку Комітету КНМП, скорочення у НТКУ здійснюється з порушенням конституційного права громадян на працю, Кодексу законів про працю, а також Закону України «Про профспілки їх права та гарантії діяльності». Профспілка пропонує керівництву телекомпанії створити спільну комісію та виробити критерії й механізм скорочення працівників, щоби знайти компроміс під час скорочення та уникнути судових позовів.

    КНМП має намір оскаржити нові накази Василя Ілащука про скорочення в суді. 28 березня Київська незалежна медіа-профспілка вже подала позов до Шевченківського районного суду міста Київ, оскаржуючи наказ президента Національної телекомпанії України №3 від 17 січня 2009 року про скорочення штату.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.