Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Держдумі назвали відключення Першого каналу рецидивом антиросійської культурної політики


    17 апреля 2009 | Телевидение / Россия / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Віце-спікер Держдуми РФ Олександр Бабаков, що курирує міжпарламентські зв'язки з Верховною Радою, з жалем зазначив, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України вирішила відключити на території країни мовлення російського Першого каналу. Всесвітня мережа, повідомляє Кореспондент

    "Хоча офіційна причина такого рішення звучить як "невиконання ним комплексу заходів щодо адаптації програм і передач до чинного українського законодавства", ми з глибоким жалем розуміємо, що мають місце рецидиви антиросійської культурної політики", - заявив Бабаков.

    "Формальні пояснення мовної ситуації в Україні не можуть вважатися незаперечними, оскільки у наших народів - спільна багатовікова історія, яка включає в себе і розуміння таких тонкощів спілкування, які недоступні іншим. Культурний та інформаційний обмін між Росією та Україною - це невід'ємна і незаперечна частина добросусідських відносин", - вважає він.

    "Мені не хотілося б бачити в цьому факті злий умисел українських державних діячів. Але вважаю своїм обов'язком вказати на те, що пересічними громадянами Росії відключення російського телеканалу буде сприйнято саме так", - сказав Бабаков.

    "Тому було б доречно, виходячи як з хороших перспектив нашого добросусідства, так і здорового глузду, оцінити російську присутність в українському телепросторі як гуманітарну місію, а не інформаційну агресію і повернути мовлення російських телеканалів в український ефір", - підсумував віце-спікер Держдуми.

    Як повідомлялося, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала своє рішення про тимчасове поновлення ретрансляції телеканалу ЗАТ Перший канал. Всесвітня мережа у кабельних мережах.

    Відповідальний секретар Нацради Владислав Лясовський заявив, що Нацрада не забороняла трансляцію в Україні російського Першого каналу та Цифрової телеродини, а лише просила, щоб вони привели свою діяльність у відповідність до українського законодавства.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.