Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Колективу UBC виплатять лишень половину зарплати


    13 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Керівництво телеканалу UBC має намір виплатити колективу лише половину зарплатні за березень. Цю інформацію, отриману «Телекритикою» з власних джерел на каналі, підтвердив співробітник UBC, керівник проекту «Політики про економіку» Дмитро Гнат.Про це повідомляє Телекритика.

    За словами пана Гната, про те, що зарплата за березень не буде виплачена у повному обсязі, заявив представник інвестора (нагадаємо, UBC належить народному депутату України, члену фракції Партії регіонів Геннадію Васильєву). За інформацією інших джерел, частині співробітників каналу заборгували частину зарплатні за лютий і повністю за березень. Таку ситуацію представник інвестора охарактеризував як тимчасову, проте не вточнив, протягом якого періоду зарплата виплачуватиметься частково.

    Також, як повідомляють джерела, представник інвестора заявив про заплановані на травень скорочення штату, а також про те, що частині колективу, ймовірно, буде запропоновано взяти відпустку за власний рахунок.

    Генеральний директор UBC Олександр Саломаха зараз перебуває на лікарняному. У розмові з ТК він підтвердив, що колективу було оголошено про «зменшення виплат за березень», проте сам він не був присутній на зустрічі засновників із колективом. Він не став коментувати ситуацію докладніше, пославшись на те, що сьогодні матиме зустріч з інвестором.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.