Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада піддала сумніву висновки моральної комісії щодо порноканалів


    10 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Нацрада з питань телебачення і радіомовлення не погодилася з висновками НЕК з питань захисту суспільної моралі щодо того, що телеканали Blue Hustler, Hustler TV та XXX Xtreme є порнографічними, тому рішення, згідно з яким регуляторний орган мав рекомендувати кабельним провайдерам відмовлятися від показу цих телеканалів, ухвалено не було. Після тривалої дискусії члени Нацради погодилися відкласти розгляд цього питання.

    Під час обговорення з'ясувалося, що Нацрада подала до НЕК лише один файл «Hustler 18.11.08», а отримала експертні висновки, що всі три канали є порнографічними. На цю обставину звернув увагу колег член Нацради Андрій Мірошниченко.

    Проти категоричності висновків НЕК виступили й члени Нацради Тетяна Лебедєва й Тетяна Мокріді. «Таке враження, що НЕК узагалі проти стосунків між чоловіком і жінкою. Я не бачу підстав забороняти еротичні канали, які йдуть лише в кодованому вигляді й після 23.00, коли всі діти вже мають спати», – сказала пані Лебедєва.

    Пані Мокріді наголосила, що НЕК скомпрометувала себе попередніми висновками, зокрема щодо книжки лауреата малої Шевченківської премії Олеся Ульяненка «Жінка його мрії», яку також було визнано порнографічною.

    Голова Нацради Віталій Шевченко і член Нацради Віктор Понеділко утримували колег від радикального рішення нагадуваннями про те, що рішення моральної комісії, ухвалені в межах її повноважень, є обов'язковими для виконання, до того ж Кримінальний Кодекс передбачає карну відповідальність за порнографію, яка в Україні є забороненою.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.