Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У власників «Інтера» знайдено підробні документи на телеканал, – Юрій Луценко


    10 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Наступного тижня Міністерство внутрішніх справ проситиме Генпрокуратуру порушити кримінальну справу за фактом підробки документів на право власності акцій «Інтера», переданих від колишнього головного акціонера телеканалу Ігоря Плужникова іншим особам.

    Як передає УНІАН, про це сьогодні повідомив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

    Він зауважив, що ще 2005 року Державний департамент боротьби з економічною злочинністю МВС України порушив кримінальну справу, пов'язану з низкою операцій із акціями деяких українських та закордонних компаній. Однією з цих операцій був перехід права власності на телеканал «Інтер» «від на той момент ще живого пана Плужникова до інших нових власників». «Тоді ж було замовлено експертизу, і експерт встановив, що нотаріально завірена копія довіреності від імені пана Плужникова в частині його підпису та написання його прізвища є фальсифікованою», - сказав пан Луценко.

    Нагадаємо, що 2 квітня народний депутат Володимир Пилипенко (фракція БЮТ) подав до парламенту проект постанови про утворення тимчасової слідчої комісії ВРУ з розслідування обставин смерті народного депутата IV скликання Ігоря Плужникова та заволодіння невідомими особами його власністю - акціями телекомпанії «Інтер».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.