Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    МВС попросить Генпрокуратуру розібратися, як у 2005-му продавали «Інтер»


    6 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Міністерство внутрішніх справ має намір просити Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу за фактом підробки документів при продажі частини акцій телеканалу «Інтер» у 2005 році.

    Про це на прес-конференції заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, передають «Українські новини».

    За його словами, в 2005 році було порушено кримінальну справу по ряду операцій з акціями українських і зарубіжних компаній, в якій фігурував телеканал «Інтер».

    Луценко повідомив, що в рамках цієї справи була замовлена експертиза нотаріальної довіреності Ігоря Плужникова, що був у 2005 році співвласником телеканалу.

    «Експертиза встановила, що нотаріально завірена копія довіреності від імені пана Плужникова в частини його підпису і написання його прізвища є сфальсифікованою», - сказав він.

    Міністр додав, що депутати Верховної Ради звернулися в МВС з проханням надати матеріали у цій справі, і ці матеріали будуть їм надані.

    Також Луценко повідомив, що МВС має намір звернутися в Генпрокуратуру з проханням порушити кримінальну справу за фактом підробки.

    «МВС вже наступного тижня подасть в Генеральну прокуратуру прохання порушити кримінальну справу по підробці», - сказав він.

    При цьому Луценку важко спрогнозувати, чи послужать факти про фальсифікацію приводом для звернень в суди.

    Нагадаємо, 3 квітня депутат Ради від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Пилипенко запропонував парламенту створити тимчасову слідчу комісію для розслідування обставин смерті в 2005 році депутата Ради Ігоря Плужникова, який входив у фракцію Соціал-демократичної партії України (об’єднаної), а також обставини заволодіння невідомими його власністю - акціями телеканалу «Інтер».

    Автор постанови вважає, що Плужников у червні 2005 року, можливо, помер не в результаті гепатиту, а внаслідок отруєння.

    Плужников був членом СДПУ(о) з січня 1996 року, заступником голови партії, входив у політраду СДПУ(о), в Раді входив у комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів. Був депутатом Ради 3-го і 4-го скликань. Плужников також був співвласником телеканалу «Інтер».

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.