Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ректор Донецького університету звинуватив ТРК «Україна» в меркантильності


    2 марта 2009 | Телевидение / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Ректор Донецького національного університету Володимир Шевченко звинуватив телеканал «Україна» у небажанні надавати йому ефірний час для висвітлення офіційної позиції навчального закладу щодо спроб присвоїти йому ім’я Василя Стуса. Як повідомляє Телекритика з посиланням на «Остров», про це пан Шевченко повідомив на прес-конференції.

    «Ми обговорювали це питання у Третяка, заступника губернатора Володимира Логвиненка, і просили, щоб один із каналів області, в цьому випадку ТРК ”Україна”, взяв у нас інтерв’ю ы таке інше. Вони сказали, що ця програма має бути тільки платною», - сказав Володимир Шевченко. «Вирішити питання», за його словами, пообіцяв допомогти народний депутат України Борис Колесников. «Ми ввійшли у контакт із Борисом Вікторовичем Колосниковим, і начебто це питання буде вирішене», - сказав пан Шевченко.

    Тим часом ТРК «Україна» називає заяву Володимира Шевченка такою, що не відповідає дійсності. У заяві, на яку посилається «Остров», зазначено, що «ніхто із названих у матеріалі офіційних осіб не звертався на телеканал із проханням про надання ефірного часу для проведення інтерв’ю».

    Нагадаємо, 9 лютого 2009 року Президент України Віктор Ющенко доручив Міністрові освіти і науки Івану Вакарчуку і голові Донецької облдержадміністрації Володимиру Логвиненку розглянути в найкоротші терміни ініціативу студентського самоврядування про присвоєння ДНУ імені Василя Стуса. 13 лютого конференція представників органів студентського самоврядування Донецького національного університету проголосувала проти присвоєння вузу імені Василя Стуса. Конференція студентів також не підтримала пропозицію про присвоєння університету імені колишнього першого секретаря Донецького обкому Компартії УРСР Володимира Дегтярьова. Водночас, пропозицію залишити назву університету без змін підтримав 181 представник студентського самоврядування.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.