Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Швидкой запропонував розпустити Академію російського телебачення


    2 марта 2009 | Телевидение / Россия / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Президент Академії російського телебачення (АРТ) Михайло Швидкой в інтерв'ю "Комерсантові", розповів про загрозу зриву національного конкурсу ТЕФІ-2009, повідомляє Лента Ру.

    Як один із способів по виходу АРТ з кризи Швидкий назвав розпуск телеакадемії.

    За словами, Швидкого, що очолив академію в жовтні 2008 року, зараз ведуться переговори між засновниками АРТ про нові правила діяльності академії.
    На думку президента АРТ, одним із способів ліквідації розбіжностей між засновниками міг би стати розпуск організації. " Я думаю, що телеакадемію можна перезаснувати заново і розширити кількість членів академії до 1,5-2 тисяч чоловік. А спершу оголосити "нульовий варіант", тобто розпуск. Але це не означатиме, що до нового складу академії не увійдуть ті, хто в ній був раніше, хто робив і робить телебачення", - заявив в бесіді з виданням Михайло Швидкой.

    Також, по словах Швидкого, для АРТ в даний час "найважливішою проблемою" є оголошення національного конкурсу ТЕФІ-2009. Планується, що початок збору заявок на участь в конкурсі почнеться в кінці квітня. Проте, на думку Швидкого, якщо до травня зустріч засновників, на якій мають бути вироблені нові правила проведення ТЕФІ, не відбудеться, то телеакадемія може припинити своє існування.
    Також, на думку Швидкого, для АРТ в даний час "найважливішою проблемою" є оголошення національного конкурсу ТЕФІ-2009. Планується, що початок збору заявок на участь в конкурсі почнеться в кінці квітня.
    Проте, на думку Швидкого, якщо до травня зустріч засновників, на якій мають бути вироблені нові правила проведення ТЕФІ, не відбудеться, то телеакадемія може припинити своє існування.

    Нагадаємо, основною невирішеною проблемою АРТ є вихід, що відбувся в 2007 році, із складу засновників телеканалів НТВ і ТНТ. Швидкой в бесіді з "Комерсантом" висловив думку, що холдинг ВГТРК навряд чи братиме участь в ТЕФІ, якщо НТВ і ТНТ не повернуться в організацію. Тим часом, за інформацією Швидкого, гендиректор НТВ Володимир Кулістіков вже раніше заявив, що в 2009 році повернення НТВ до складу засновників АРТ не станеться.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.