Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Медіагрупа 4TV запускає два нових телеканали


    2 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    1 грудня в Україні розпочинають мовлення два нових супутникових телеканали. Медіагрупа 4TV запускає канали People та Goldberry.
    Дані канали мають принципову відмінність від стандартних каналів. Технологія, розроблена спеціально для 4-ТV, дозволяє реалізовувати послугу телепропозиція в реальному часі.

    Це означає, що аудиторія, переглядаючи телеканали і відвідуючи інтернет-портали, отримує максимальну кількість інформації про продукти і послуги в легкій розважальній формі і може відразу придбати або замовити те, що зацікавило, за допомогою дзвінка в call-центр.

    На телеканалі Goldberry глядачі зможуть подивитися новини зі світу моди та дизайну, репортажі про всесвітньовідомі курорти та ресторани, сюжети про мистецтво, антикваріат, коштовності та автомобілі. Як повідомляється, на каналі демонструватимуть не тільки іноземні телепроекти, але й програми українського виробництва, орієнтовані на вітчизняного споживача.

    На телеканалі People покажуть програми про стилі та атрибути красивого життя особистостей, які досягли успіху та є відомими в Україні та за кордоном. За словами засновників каналу, People буде орієнтиром для громадськості в тому, до чого потрібно прагнути. "Він створений спеціально для людей, які хочуть бути лідерами в суспільстві", заявили власники каналу.

    З 1 листопада в ефірі з'явилися канали RTV і Тур-бюро. Телеканал RTV надає інформацію про ринок нерухомості, будівництво, дизайн, банківські послуги та послуги страхових компаній в Україні та за кордоном.

    А на телеканалі Тур-бюро виходять розважальні програми про туризм, подорожі та культури усього світу, а також телепроекти, присвячені популярним та маловідомим видам відпочинку, повідомляє Кореспондент.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.