Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ігор Курус: «Я не буду голосувати за компанії тих депутатів, які проголосують за подолання вето»


    22 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Ігор Курус, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, 21 січня на брифінгу для журналістів зробив заяву щодо намірів Верховної ради подолати вето Президента на законопроект «Про внесення змін до закону «Про національну раду України з питань телебачення і радіомовлення (автор – народий депутат Олена Бондаренко).

    «Я категорично не буду голосувати за компанії тих депутатів, які проголосують за подолання вето. З політичних мотивів. Так само як і депутати з політичних мотивів голосують за цей закон», - наголосив пан Курус.

    Він аргументував свою позицію тим, що якщо політична мотивація, а не професійна домінуватиме при ухваленні депутатських рішень, то Нацрада теж може вдатися до такої практики.

    «Як вони, так і я – якщо вони плюють на професійну діяльність в ім’я політики, то і ми можемо перейти до політичних речей. І повірте, при складі Нацради 4х4 заблокувати будь-яке рішення із політичних мотивів – дуже просто», - пояснив він.

    Віталій Шевченко, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, обмежився стислим коментарем даного законопроекту, назвавши його «політичним»: «Це рішення політичне і призведе до політичного зашорення Нацради».

    Імовірно, питання про відхилення пропозицій Президента до законопроекту Олени Бондаренко буде розглянуте на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації 28 січня.

    Нагадаємо, що зміни до закону, ветованого Президентом, стосуються порядку припинення повноважень членів Нацради, які призначаються парламентом. Згідно зі змінами, Верховна Рада України може без згоди Президента України припиняти повноваження призначених нею членів Нацради.

    Источник: target=_blank rel="nofollow">Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.