Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На «1+1» скорочують більшу частину штату


    29 ноября 2008 | Телевидение / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    27 листопада значній частині технічних працівників телеканалу «1+1» оголосили про те, що їхні посади за 2 місяці буде скорочено. Про це повідомили джерела «Телекритики» на телеканалі. За інформацією джерел, співробітникам пропонують, не чекаючи на офіційне скорочення, написати заяву про звільнення і обіцяють у майбутньому залучати до окремих проектів.

    Також джерела повідомляють, що 28 листопада о 13.00 відбудуться збори колективу «1+1» за участю генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, де буде оголошено про скорочення частини творчих працівників каналу. За непідтвердженою інформацією, йдеться про більшу частину людей, які займаються власним виробництвом (джерела називають цифру 80% штату).

    Причиною скорочень, за інформацією джерела, є економічна криза, зменшення бюджету каналу та нижчі від очікуваних прибутки від реклами за 2008 рік. Поки що невідомо, чи торкнеться скорочення інформаційної служби каналу.

    Раніше представники каналу заявляли про заплановану оптимізацію структури компанії, в рамках якої штат виробничих підрозділів «1+1» буде скорочено, а людей залучатимуть лише на час виробництва конкретних проектів.

    «Телекритика» отримала офіційний коментар від прес-служби телеканалу «1+1» щодо скорочень на каналі. Нагадаємо, раніше джерела «ТК» повідомляли про скорочення більшої частини штату телеканалу. На зборах, які відбулись у телекомпанії 28 листопада, генеральний директор Олександр Ткаченко не назвав загальної кількості працівників, що підлягають скороченню. Наводимо його повністю:

    «Як уже повідомляла прес-служба телеканалу «1+1», оптимізація структури компанії, в тому числі зміна кадрової політики, є плановими. Вони зумовлені необхідністю підвищити ефективність бізнесу групи компанії «1+1». Об'єктивна ситуація світової економічної кризи актуалізувала та прискорила застосування цих заходів.

    «Скорочення відбудуться майже в усіх підрозділах компанії - відповідні попередження деякі працівники вже отримали. Вони відбуваються коректно та із дотриманням усіх законних вимог. Будь-яка система працює ефективно тоді, коли вона є оптимально структурованою і гнучкою. Аби зробити її такою на „1+1" необхідно вжити ряд радикальних заходів. Проте джерела «Телекритики» значно перебільшують масштаби скорочень, користуючись, як це часто буває, неперевіреною інформацією. Насправді заплановано скорочення 10-15% співробітників», - коментує PR-директор групи компаній Анастасія Жук.

    «Ці зміни назріли давно, і вони дадуть можливість змінити існуючу застарілу модель ведення бізнесу в компанії. Наприклад, представники творчих спеціальностей, як правило, не є штатними працівниками каналу чи газети - переважно вони працюють над конкретними проектами. Водночас «Студія 1+1» повністю готова до роботи у новому 2009 році та продовжує оновлення ефіру», - наводить коментар генерального директора групи компаній «1+1» Олександра Ткаченка прес-служба каналу.


    telekritika.ua

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.