Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Медіагрупа 4TV оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих


    25 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Медіагрупа 4TV, до складу якої входить чотири супутникові канали «Тур-Бюро», РТВ, Goldberry и People, оголошує конкурс талантів серед режисерів, операторів та ведучих. Згідно з прес-релізом, розісланим компанією, оголошена акція не є пропозицією роботи на каналах медіагрупи.

    «Ми із задоволенням повідомляємо, що відбірковий конкурс проводиться медіагрупою не з метою отримання прибутків, а також не задля отримання безкоштовного персоналу. Ми прагнемо дати шанс талановитим людям, розпочати свою кар’єру на телебаченні, набути багатого досвіду режисерської або операторської роботи, а також розкрити в собі потенціал ведучих», – говорить керівник медіагрупи 4TV Василь Вакулко.

    Також у своєму поясненні пан Вакулко зазначив, що група зі свого боку пропонує охочим технологічну базу для реалізації талановитих ідей, таким чином позиціонуючи себе як безкоштовна школа при медіагрупі.

    «Досвід давно існуючих каналів доводить результативність подібних заходів. Наприклад, випускники “Інтер-школи” обіймають гідні посади не лише на телеканалі “Інтер”, а й на інших провідних каналах України. А телевізійний конкурс ведучих “Star-сіті”, що був започаткований телеканалом «Сіті», відкрив багато нових імен, а зараз активно проходить на телеканалі “Кіно”», - вважає пан Вакулко. Щоправда, на прохання «ТК» уточнити, які саме нові імена відкрив конкурс ведучих «Star-сіті», Василь Вакулко не відповів.

    Конкурсний відбір триватиме від 1 січня до 30 квітня 2009 року. Бажаючим бути режисерами, операторами та ведучими треба надіслати резюме та дві фото (крупний план і повний зріст) на мейл: a.khomenko@mmg.in.ua. Вакансію вказати в темі листа.

    Нагадаємо, 1 листопада стартували туристичний канал «Тур-Бюро» і телеканал про нерухомість та будівництво РТВ. З 1 грудня мовлення розпочали канали People («про людей, які досягли успіху») та Goldberry («про товари і послуги еліт-класу»). Чотири телеканали групи 4TV, за інформацією «ТК», пов’язані з Едуардом Прутніком, народним депутатом України (Партія регіонів), екс-головою Держтелерадіо та екс-власником телеканалу НТН.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.