Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НЛО TV став партнером геймерського фестивалю WEGAME 3.0


    4 апреля 2017 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    8-9 квітня на території арт-заводу «Платформа» відбудеться фестиваль WEGAME 3.0. Це унікальна подія, яка збирає геймерів, гіків, косплеєрів, а також іменитих представників геймдева і кіберспорту.


    Молодіжний телеканал НЛО TV завжди підтримує яскраві, перспективні і запальні заходи України - і WEGAME 3.0 НЕ буде винятком! Цього року НЛО TV продовжить приємну традицію, ставши партнером косплей-зони фестивалю, де нагородить переможців пам'ятними призами.

    У косплей-шоу візьмуть участь топові і косплеєри-початківці, щоб показати свої номери в одній із уже звичних категорій: «3-11 років»; «12-17 років»; «Комікси і художня література»; «Фільми, мультфільми, серіали»; «Відеоігри».

    Переможці у кожній із номінацій отримають гідні нагороди і призи від телеканалу НЛО TV. Визначати найкращі виступи будуть авторитетні і неупереджені судді, добре відомі косплей-спільноті країни.

    Крім того, на фестивалі відбудуться кіберспортивні змагання для професіоналів і любителів (Dota 2 і CS: GO League of Legends, FIFA 17). На WEGAME 3.0 будуть: виставкова зона; зона, повністю присвячена розробникам комп'ютерних ігор, нагородження WEGAME AWARD, де експертна комісія і відвідувачі фестивалю оберуть переможців у 10 номінаціях. Відкритий лекторій, в якому візьмуть участь фахівці з відеоігрового маркетингу та просування ігор в тематичних рейтингах.

    Ще одним приємним моментом традиційно стане зона настільних ігор – «острівець затишку», де можна буде перепочити від основних активностей фестивалю, розслабитися і провести час в приємній компанії.

    Реєстрація та купівля квитків – тут! Також можна виграти квитки від НЛО TV в соцмережах телеканалу.

    Для довідки:

    НЛО TV - молодіжний телеканал «НЛО TV» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється у мережі Т2 , а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, програми власного виробництва, серіали, скетчі та фільми.
    Канал НЛО TV входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», телеканал «Індиго», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг« Сьогодні Мультимедіа»).


    Источник: Пресс-служба телеканала "НЛО TV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.