Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У районах Донбасу, звільнених від терористів, поновлюється трансляція українських телеканалів і радіо


    11 августа 2014 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Evgeniy
    Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) продовжує роботи з відновлення українського телерадіомовлення в районах Донбасу, звільнених від проросійських терористів.

    Зокрема, станом на 8 серпня навколо міст Краматорська і Слов'янська (Донецька область) в ефір повернулися українські телеканали Перший національний, «1+1», «Інтер», Новий канал, СТБ та ICTV, а також низка українських радіостанцій, у тому числі «Перший канал Українського радіо». Зараз ідуть підготовчі роботи до відновлення телевежі на горі Карачун, замінованої і підірваної терористами.

    Повністю відновлено трансляцію вітчизняних мовників у містах Артемівську та Костянтинівці (Донецька область).

    На Лисичанської радіотелевізійній передавальній станції (Луганська область) знову мовлять Перший національний, 5 канал, «1+1», «Інтер», СТБ, НТН і ТЕТ. Їх мають змогу дивитися жителі міст Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька та територій, що прилягають до цих міст у радіусі до 60 км. РТПС у Лисичанську кілька діб знаходилась під перехресним обстрілом. Отримали пошкодження обладнання супутникового зв'язку, фідерне господарство тощо. Співробітники станції під час активних бойових дій переважно знаходились у бомбосховищі. Разом з тим вживалися можливі заходи, які за вказаних умов забезпечували безперервність функціонування системи радіорелейного зв'язку, а також проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

    У частині міста Донецька відновлено мовлення «Першого національного» та «5 каналу». Щоб надавати теле- та радіосигнал з півдня, проведені роботи з встановлення додаткового передавального обладнання, монтаж якого було здійснено протягом одного дня, 30 липня 2014 року. Таким чином, населення іншої частини Донецька також може приймати передачі ряду вітчизняних мовників, зокрема «5 каналу» та російськомовної радіоверсії телеканалу новин «24».


    Прес-служба Держкомтелерадіо України
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.