Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ведучу Одеської ОДТРК Оксану Піднебесну відсторонено від ефіру


    7 августа 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Ведуча Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Оксана Піднебесна зі скандалом відсторонена від ефіру. Про це сьогодні, 7 липня, під час засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення повідомила перший заступник голови Нацради Ольга Герасим'юк.



    За її словами, на Одеській ОДТРК сталася надзвичайна подія. Генеральний директор Марина Аксьонова відсторонила від ефіру ведучу, яка повідомила, що на півдні області є прояви сепаратизму. «Крім того, вона була побита представником ОДТРК. Була викликана міліція. Сьогодні з цього приводу проходить прес-конференція», - сказала Ольга Герасим'юк.



    У коментарі «Телекритиці» генеральний директор Одеської ОДТРК Марина Аксьонова підтвердила, що ведучу щоденної ранкової прямоефірної інформаційної програми «Новий день» Оксану Піднебесну дійсно відсторонено від ефіру. Підставою для такого рішення, за словами пані Аксьонової, став вихід в ефірі програми «неперевіреної інформації». Також вона повідомила, що програми ранкової редакції тепер будуть йти не у прямому ефірі, а у запису, «щоб не було більше провокацій».



    Наразі «Телекритика» намагається отримати коментар Оксани Піднебесної і з'ясувати всі обставини інциденту.



    Нагадаємо, журналістів одеського телеканалу «Первый городской» Володимира Юр'єва і Дмитра Долматова, які вели 24 липня зйомки в Болградському районі Одеської області і досліджували прояви сепаратизму, співробітники міліції на чолі з начальником райвідділу Володимиром Бачуром змусили припинити роботу, затримали, обшукали службовий автомобіль і протягом кількох годин «відбирали пояснення» про мету приїзду та зустрічей з мешканцями району.



    5 серпня в Одесі проросійські прихильники, активісти так званого руху «Кулікового поля» напали на кореспондентку одеського корпункту інтернет-видання «Преступности.НЕТ» Радмелу Алієву через те, що на її мобільному телефоні була українська символіка.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.