Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ


    26 апреля 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Компанія «Зеонбуд», провайдер чотирьох цифрових мультиплексів, заявляє, що вся інформація про діяльність «Зеонбуду», викладена у відкритому листі профспілки Концерну РРТ до органів влади, не відповідає дійсності. Про це повідомляє прес-служба «Зеонбуду».



    «Зеонбуд» спростовує, що він відключає телеканали, які висвітлюють важливі події, зокрема в Києві та південно-східних областях. У компанії вказують, що зникнення із цифрової мережі програм 5-го каналу на 5 хвилин 18 лютого і на 18 годин 18-19 лютого відбулося через те, що сигнал 5-го каналу було відключено співробітниками Концерну РРТ у своєму Центрі контролю та управління радіо й телебачення, куди телекомпанії подають сигнал.



    «Зеонбуд» спростовує, що він зареєстрований в офшорній зоні й заявляє, що ТОВ «Зеонбуд» є резидентом України (однак «Зеонбуд» не згадує про те, що на Кіпрі зареєстровано компанію, що ним володіє).



    Також компанія спростовує, що метою її діяльності є банкрутством Концерну РРТ. «Зеонбуд» заявляє, що перерахував Концерну за надані послуги з технічного обслуговування свого обладнання 230 млн гривень. А крім того каже. Що пропонував Концерну виступити генеральним підрядником у створенні наземної мережі роздачі сигналу до передавальних станцій.



    «Зеонбуд» відкидає звинувачення, що нібито пропонує хабарі представникам влади, готовим захищати його інтереси. У компанії заявляють, що новопризначений гендиректор Концерну РРТ Олександр Півнюк не може бути їхньою креатурою.



    Також «Зеонбуд» заперечує, що він контролю цифрове телебачення і переводить важелі впливу на Нацраду з питань телебачення і радіомовлення.

    Нагадаємо, 23 квітня об'єднана профспілка Концерну РРТ звернулася з відкритим листом до РНБО, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабміну та СБУ, у якому заявила, що «нове керівництво Держспецзв'язку має намір своїми діями підірвати інформаційну безпеку в Україні, сприяє загарбницьким діям Російської Федерації, ставить під загрозу проведення виборів Президента України». У листі містилися також звинувачення на адресу ТОВ «Зеонбуд», яке через рік планує взяти під свій контроль усе телебачення України і наступним кроком якого нібито є банкрутство Концерну РРТ і передача державних об'єктів у власність ТОВ «Зеонбуд».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.