Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Слов’янську захопили позаштатного кореспондента ZIK


    26 апреля 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    25 квітня близько 20-ї години невідомі захопили львівського журналіста, позаштатного кореспондента телеканалу ZIK Юрія Лелявського. Про це зпосиланням на дані очевидців подій повідомив директор програм ГО «Телекритика» Віктор Галкін.

    За цією інформацією, пан Лелявський вів зйомку подій. Його схопили та проти волі журналіста відвели до міськвиконкому. Підозру невідомих чоловіків, які це зробили, викликав паспорт зі львівською реєстрацією кореспондента.

    «О 19:33 він мені зателефонував, і спитав: "Андрію, чи є у вас номер телефону Кирила Логушевського?". Я сказав, що немає, але зараз буду шукати. А що?". Юрко сказав: "Мене тут заарештовують. Я спитав: "Чому?". Юрко відповів "Кажуть, що я провокатор". Я порадив йому розмовляти російською. Він сказав: "Говорят, что я провокатор". І в цей час я почув у слухавці жіночий голос («Вы провокатор! Вы провокатор!») й інші голоси були. Я сказав, що шукатиму потрібний йому телефон. Мені здалося, що Юрко встиг сказати ще "Я журналіст", і в цей момент зв`язок перевався. Я став його набирати, але чув уже"Абонент не може прийняти ваш дзвінок". А коли телефонував згодом, просто були гудки», - розповів Андрій Куликов.

    За даними інших джерел «Телекритики», про затримання Юрія Лелявського вже поінформована влада Слов`янська. Нині розглядається питання про те, щоб його відпустили з-під варти.

    Юрій Лелявський висвітлює події на Сході України. З цією метою прибув до Слов`янська.

    Нагадаємо, 22 квітня на Донбасі зник фотокореспондент Євген Гапич з Коломиї. 25 квітня стало відомо, що йому вдалося повернутисядо родичів на Сумщину.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.