Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Донецьку провайдер «Надежда» включив російські канали


    15 апреля 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    У Донецьку кабельний оператор ТРК «Надежда» відновив ретрансляцію російських каналів, мотивувавши це вимогою «народного комітету Донецької Народної Республіки». Про це йдеться на сайті провайдера.

    В оприлюдненій провайдером «постанові Донецької Народної Республіки» вказано, що «народний комітет Донецької Народної Республіки постановляє відновити трансляцію російських каналів (ОРТ, «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир», ТВЦ) на території колишньої Донецької області».

    Нагадаємо, що в Донецькій області 12 зі 118 провайдерів, а в Луганській - 40 із 57 попри ухвалу суду відновили ретрансляцію російських каналів. За даними Нацради з питань телебачення і радіомовлення, увімкнення російських каналів пов'язане з погрозами або ж силовим захопленням провайдерів програмних послуг.

    Як писала «Телекритика», 25 березня Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв ухвалу про забезпечення адміністративного позову Нацради до дистрибутора російських каналів - компанії «Торсат» з групи «Інтер». Суд зобов'язав ТОВ «Торсат» та провайдерів програмних послуг, які уклали угоди з ТОВ «Торсат», тимчасово припинити ретрансляцію в багатоканальних телемережах на території України іноземних програм «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир» до вирішення справи по суті. Ухвала підлягає негайному виконанню, і провайдери програмної послуг зобов'язані негайно призупинити ретрансляцію чотирьох російських каналів.

    Головні претензії до чотирьох російських каналів, ретрансляцію яких обмежив суд, полягають у порушенні законів України і Європейської конвенції про транскордонне телебачення. У їхніх програмах міститься пропаганда зміни конституційного ладу в Україні через військову агресію, поширюються сепаратистські звернення та обґрунтування приєднання до Росії територій України, розпалюється міжнаціональна ворожнеча. Нацрада взялася за питання ретрансляції російських каналів на підставі рішення Ради національної безпеки й оборони.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.