Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Перший Ukraine» запустив новини англійською мовою


    21 марта 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    20 березня телеканал «Перший Ukraine» почав транслювати в ефірі новини англійською мовою. Про це «Телекритиці» розповів генепродюсер телеканалу «Перший Ukraine» Михайло Смуток.



    Англомовний випуск новин виходитиме на «Перший Ukraine» щодня о 23.00 за київським часом.



    Над випуском працюють журналісти міжнародного відділу Національної телекомпанії України (НТКУ).



    «Спільними зусиллями прекрасних дівчат з міжнародного відділу, який очолює Вікторія Романова, які були ведучими, редакторами, напитували і перекладали для нашої україномовної редакції, вийшов перший випуск англомовних новин. Хронометраж першого випуску 15 хвилин, але ми плануємо збільшити його до 30 хвилин», - розповідає пан Смуток.



    Генпродюсер «Першого Ukraine» також розповів, що випуски новин англійською мовою складатимуться як із перекладу сюжетів, підготовлених українською редакцією, так із спеціально підготовлених епізодів.



    «Це будуть переклади наших сюжетів, які виходять в україномовній редакції та свої сюжети, оскільки цільова англомовна аудиторія відрізняється від російськомовної. Якщо, наприклад, для нас заява міністра МВС на якусь тематику локального характеру буде важливішою, ніж заява від Жозе Мануель Баррозу, то для міжнародного випуску пріоритети будуть іншими»,- пояснює Михайло Смуток.



    Наразі програма не має назви, а графіка та оформлення знаходяться у стані розробки.



    Нагадаємо, 11 березня, супутникові канали «Перший Ukraine» та «Перший Т2» почали транслювати телевізійний марафон російською та англійською мовами «Единая страна». Як повідомлядт у НТКУ, трансляція даного марафону доступна майже в усіх куточках світу - покриття охоплює Північну Америку, Близький Схід, Північну Африку, Європу, всю територію Російської Федерації, Середню Азію.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.