Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    В Євпаторії припинила ефірне мовлення ТРК «Моріон»


    13 декабря 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    У Євпаторії приватна телекомпанія « Моріон» припинила мовлення. Судовий виконавець відключив всю апаратуру та передавачі каналу. Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань» з посиланням на власного кореспондента на місці подій.

    Директор ТРК «Моріон» Микола Філатов у коментарі «Телекритиці» сказав, що люди, які зараз знаходяться на каналі, пред'являли документи, які дають їм дозвіл на проведення будь-яких дій.
    «Я не розумію, що у нас відбувається: чи це обшук, чи виконавчі дії. Зараз ми займаємось трансляцією процесу, а вже потім будемо з'ясовувати, на яких підставах це все відбулося», - сказав пан Філатов.

    Як пише «Центр журналістських розслідувань», відключення мовлення ТРК «Моріон» пов'язане із постановою суду про виселення телекомпанії з приміщення.

    Місцева влада не продовжила договір про оренду приміщення з керівництвом каналу, натомість віддала його в оренду представникам ВО «Свобода» під депутатську приймальню. Однак, як заявив пан Філатов, представники партії дозволили співробіникам телекомпанії перебувати та працювати у цьому приміщенні.

    Як повідомляв канал «Моріон», 27-28 листопада була здійснена спроба рейдерського захоплення приміщення, у якому продовжували працювати журналісти каналу. Згодом, 5 грудня, євпаторійська виконавча служба вжила чергову спробу вручити постанову про примусове виселення ТРК «Моріон» з нежитлових приміщень. Микола Філатов не підписав дану постанову.

    Керівник відділу з громадських зв'язків Головного управління МВС України в Криму Ольга Кондрашова розповіла, що зараз на каналі знаходяться представники міліції та виконавчої служби.

    «Опис майна проводили співробітники Державної виконавчої служби. Обшук проводився за рішенням суду. Двоє співробітників міліції перебували поряд для забезпечення охорони порядку при виконанні законного рішення суду. До нас надійшов лист з Державної виконавчої служби, і на її вимогу туди були направлені наші співробітники», - пояснила Ольга Кондрашова.

    За словами пані Кондрашової, співробітники каналу «Моріон» не звертались до міліції із заявою про порушення їх прав.

    Тиждень тому «Телекритика» повідомляла, що ТРК «Моріон може припинити ефірне мовлення через непродовження місцевою владою терміну оренди нежитлових приміщень, у яких працювали журналісти каналу. Напередодні було арештовано й повністю заблоковано рахунки телекомпанії навіть для сплати податків та виплати заробітної плати.

    На думку колективу, неподовження договору без пояснень причин є наслідком «правдивої подачі інформаційних матеріалів про діяльність місцевої влади».

    Источник: ТАСС-Телеком
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.