Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал Business: Мельниченко звільнено через заполітизований сюжет


    24 ноября 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Випусковий редактор телеканалу «Business» Тетяна Мельниченко звільнена за власним бажанням, оскільки проігнорувала діловий формат ЗМІ і включила до ефіру заполітизований сюжет про «Євромайдан». Про це йдеться в заяві телеканалу, яку отримала «Українська правда».


    «22 листопада в ефір вийшов сюжет, який не відповідає формату телеканалу Business Проігнорувавши діловий формат телеканалу, випусковий редактор Тетяна Мельниченко, власноруч включила до ранкового ефіру заполітизований сюжет», - йдеться у прес-релізі Business.

    На думку керівництва телеканалу, «це свідчить про ігнорування принципів роботи ЗМІ та безвідповідальність співробітника, який розмістив подібний матеріал в ефір».

    «Суспільно-політичні сюжети та найактуальніші політичні теми у програмній концепції телеканалу не передбачено. Відповідно, редакція телеканалу не виробляє матеріалів зі згаданої тематики», - заявили у ЗМІ.

    «Дотримуючись стандартів об’єктивності та збалансованості новин, ми не могли проігнорувати подібні дії співробітника, що призвели до порушення програмної концепції телеканалу. Це питання обговорено на нараді редакційної колегії, після якої Мельниченко написала заяву про звільнення за власним бажанням», - повідомили на телеканалі.


    Нагадаємо, сама Тетяна Мельниченко заявила, що її звільнили через те що вона поставила в ефір телеканалу маеріал про «Євромайдан». «З точки зору журналістики - баланс у випуску було дотримано повністю», - переконана випусковий редактор.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.