Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ прагне укласти мирову угоду з НВО «Поверхность»


    30 октября 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Національна телекомпанія України (НТКУ) хоче укласти мирову угоду у судовому спорі з Дочірнім підприємством Науково-виробниче об'єднання «Поверхность». Про це т. в. о. генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов повідомив під час засідання парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації 20 жовтня.



    Як повідомляла «Телекритика», 4 вересня Вищий господарський суд відправив на новий розгляд справу про виплату НТКУкомпенсації у розмірі 31,13 млн грн. за порушення майнових прав інтелектуальної власності при трансляції в ефірі каналу Перший національний програм «КВН-2008» на користь НВО «Поверхность».



    Ця справа розглядається судами з 2009 року. Так, протягом 2009-2010 років суди перших двох інстанцій стягнули з НТКУ 21,42 млн грн., але Вищий господарський суд відправив справу на новий розгляд через нез'ясованість низки питань.



    У 2011 році господарський суд знову ухвалив рішення про стягнення з НТКУ 21,42 млн грн. компенсації. У травні 2013 року апеляційний суд зменшив цю суму до 13,88 млн грн. - розмір компенсації було зменшено з урахуванням висновків судової економічної експертизи та експертизи об'єктів інтелектуальної власності. На початку вересня Вищий господарський суд ці рішення скасував і знову відправив справу на новий розгляд до господарського суду Києва.



    Вищий господарський суд вважає, що суди попередніх інстанцій виконали не всі вказівки, які містилися у постанові ВГСУ 2010 року. Зокрема, потрібно було встановити, чи використовувала НТКУ у кожному з 23 випадків під час трансляції матеріали, що належали саме НВО «Поверхность».



    На початку року власником ДП НВО «Поверхность» стало ТОВ «Кемві».



    З лютого 2008 року по березень 2010 року президентом НТКУ був Василь Ілащук.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.