Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ніжинський мовник з мультиплексу МХ-5 відмовився від ліцензії


    17 октября 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 жовтня анулювала ліцензію на мовлення в мультиплексі МХ-5 Державного комунального підприємства ТРК «Ніжинське телебачення» з міста Ніжин Чернігівської області.



    Таке рішення Нацрада прийняла за заявою самого комунального мовника, який пояснив відмову від ліцензії скрутним фінансовим становищем.



    Нагадаємо, ДКП ТРК «Ніжинське телебачення» стало переможцем другого цифрового конкурсу на місця в мультиплексі МХ-5 з регіональним і місцевим покриттям у вересні 2012 року. Компанія отримала частоту в місті Ніжині.



    Крім цього комунальний мовник володіє ліцензіями на цілодобове ефірне аналогове телевізійне мовлення на 24 ТВК в Ніжині та на проводове радіомовлення в мережі УР-1 7 годин 39 хвилин на добу.



    Нагадаємо, цього року від місця в МХ-5 відмовилася уманська ТРК «Ятрань» - через поганий прийом цифрового телебачення.



    У 2011 році після перемогу в конкурсі на місця в МХ-5 ліцензій не отримали ПП «Студія Калина» з Новограда-Волинського Житомирської області та ПрАТ «Акціонерна радіотелевізійна компанія "Глас"» з Одеси, які так і не сплатили ліцензійний збір. А також від перемоги відмовився канал UBR - після звинувачень у корупції, оскільки ним тоді володів чоловік першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.