Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТН змінить графіку і оновить формат


    23 июля 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Канал НТН у новому сезоні принципово змінить графіку, оновить формат і запустить нову студію програми «Свідок». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

    У новому осінньому сезоні телеканал НТН також покаже кілька прем'єр проектів власного виробництва.

    «НТН - це унікальне телевізійний простір, з, напевно, самим жорстким, але в той самий час інтелектуальним і соціально корисним контентом. Будь-який глядач, незалежно від віку і соціального стану, зможе знайти в ньому щось для себе - чи то світову детективну прем'єру або документальну програму. Хочу додати, що канал традиційно несе свою місію. Родзинка всіх створюваних нами проектів - в тому, що ми застерігаємо і вчимо свого глядача, як діяти в складних ситуаціях і не стати жертвою обставин способом правильного підбору серіалів, програм, новин», - зазначив генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.



    Як повідомляла «Телекритика», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 17 липня переоформила ліцензію ТОВ «Телестудія "Служба інформації"» (телеканал НТН) у зв'язку зі зміною керівних і наглядових органів і програмної концепції.



    З програмної концепції НТН були вилучені дитячі програми (30 хвилин на добу), культурно-мистецькі програми (2 години на добу). Натомість на 2 години зросла кількість фільмопоказу (до 12 годин 24 хвилин на добу) і на 30 хвилин - інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм (до 2,5 годин на добу).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.