Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    КДР ТРК відмовилася від аналогового мовлення і запланувала скорочення штату до 300 осіб


    22 марта 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Київська державна регіональна телерадіокомпанія (КДР ТРК, Центральний канал) з метою економії коштів припинила аналогове мовлення та запланувала оптимізацію штату з 350 до 300 працівників. Про це «Телекритиці» розповів генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.



    Аналоговий телесигнал компанія вимкнула з 1 січня, і нині працює через супутник, кабель і в цифровому ефірі. «Ми охоплювали аналоговим сигналом усього-на-всього 19% області - схід і південь. Разом з Київською обласною державною адміністрацією ми провели активну роботу і пішли в кабель. У нас сьогодні 72% населення області охоплено через кабель. І порівнюючи 19% і 72%,, коли не вистачає коштів, ми прийняли рішення відмовитися від розповсюдження аналогового ефірного сигналу. Тим паче, що ми перейшли на цифру, і в нас є супутникове, плюс кабельне мовлення. Це дало нам значну економію коштів», - повідомив пан Савенко.



    Однак від ліцензії на ефірне аналогове телебачення компанія не відмовилися. «Ми поінформували про це Національну раду», - сказав керівник КДР ТРК.



    Також компанія запланувала оптимізацію кадрового складу.



    «У нас одна з найбільших державних ТРК в Україні - 357 працівників. У той же самий час є компанії, де працює 135, 152, 195, 220 осіб. А обсяги мовлення фактично одні й ті самі. Ми провели серйозний ґрунтовний аналіз, виявили, що одна людина робить 1-2 секунди на добу. Сьогодні ми поставили собі за мету обмежити штат до 300 чоловік, хоча я думаю, що це ще не межа», - розповів пан Савенко.



    До літа КДР ТРК розраховує провести реорганізацію, затвердити нову структуру і штатний розпис. «Люди, які багато сил, розуму, енергії віддають, залишаться. А баласт є в будь-якому колективі. Проблема тільки в тому, що серед таких людей є багато соціально захищених», - додав пан Савенко.



    Свої пропозиції щодо оптимізації КДР ТРК подала на розгляд Держкомтелерадіо. Як тільки їх буде погоджено, процес розпочнеться.



    Нагадаємо, в січні колегія Державного комітету телебачення і радіомовлення затвердила план оптимізації та забезпечення ефективної роботи державних телерадіокомпаній на 2013 рік. До 1 березня державні мовники подавали пропозиції щодо скорочення структури та штату телерадіокомпаній. НТКУ та НРКУ повинні скоротити штат не менш, як на 15%, ОДТРК - на 18%, якщо вони мають чисельність співробітників понад 300 осіб. Тим обласним ДТРК, які мають від 200 до 300 працівників, пропонується скоротити штат на 10%.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.