Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Частка каналу «Ентер-Фільм» за рік зросла на 55%


    8 февраля 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Телеканал «Ентер-Фільм» стрімко нарощує частку перегляду. У січні 2013 року частка каналу за аудиторією 18-54 (міста 50 тис.+) сягла позначки 1,13%, що на 55% більше за показники січня 2012 року.

    Загалом протягом минулого року частка «Ентер-Фільму» динамічно зростала, що дало телеканалові змогу перейти з 19 на 17 місце у рейтингу Топ-20 каналів України за аудиторією 18-54 (міста 50 тис.+). Зокрема, найкращих показників зі зростання частки каналу вдалось досягти у жовтні та грудні 2012 року, а також у січні 2013.

    Частка каналу «Ентер-Фільм» за рік зросла на 55%


    Таких високих показників каналу вдалось досягти завдяки вдалому програмному плануванню та низці нововведень - запуску лінійки документальних фільмів про кращих акторів минулого століття, показу сучасних популярних телесеріалів, введенню тематичних програмних лінійок, запуску проектів власного виробництва, а також показу кращих зразків іноземної кінокласики тощо.

    Серед найпопулярніших проектів 2012 року такі відомі стрічки, як «Гостя з майбутнього» («Гостья из будущого»), «Останній штурм» («Последний штурм»), «Битва за Москву» («Битва за Москву»), «Бумеранг» («Бумеранг»), «Іван Бровкін на цілині» («Иван Бровкин на целине»), «Морські дияволи» («Морские дьяволы») та багато ін.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.