Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У 2012 році державні ТРК провели модернізацію на 10,8 млн гривень


    16 января 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення у 2012 році провів модернізацію виробничо-технічного обладнання низки обласних та регіональних державних мовників на загальну суму 10,8 млн грн. Про це повідомляє прес-служба комітету.



    За ці кошти у 2012 році придбана нова пересувна телевізійна станція та оснащено обладнанням формату HD студію Кіровоградської ОДТРК, здійснене часткове оновлення технічного парку ДТРК «Культура», Київської ДРТРК, Вінницької ОДТРК. Наразі завершуються роботи над створенням пересувної телестанції для Чернівецької обласної телерадіокомпанії. Також кошти на технічне переоснащення були направлені Луганській, Львівській та Запорізькій ОДТРК.



    Минулого року було введено в експлуатацію 4 передавачі для трансляції програм обласних державних телерадіокомпаній. Нові передавачі розташовані у Кремінці Івано-Франківської області, у Гадячі на Полтавщині, в Черкасах та у місті Буки Черкаської області.



    Планується придбати передавальне обладнання для організації мовлення радіопрограм Львівської ОДТРК в FM-діапазоні на населені пункти Сколе, Славське, Старий Самбір та Турка.



    Встановлення передавачів дасть змогу вже у січні-лютому цього року розпочати спільне мовлення програм Національної радіокомпанії та обласних телерадіокомпаній у Світловодську Кіровоградської області та у Кремінці Тернопільської області.



    Значну модернізацію провела Сумська ОДТРК:оновлене студійне оформлення, змін зазнали більшість телевізійних програм та сітка мовлення. Оператори кабельних мереж у містах Суми, Шостка, Охтирка, Лебедин, Глухів включили в універсальний пакет програми Сумського обласного державного телебачення.



    У 2013 році Держкомтелерадіо має намір відкрити радіотелевізійні станції у Коростені, Малині та Чуднові Житомирської області. На їх будівництво з обласного бюджету передбачено витратити 1,3 млн. гривень. Нагадаємо, у листопаді 2012 року на Житомирщині введено в експлуатацію радіотелевізійну станцію в Бердичеві. Вона транслює 32 українські телеканали у цифровому форматі DVB-T2 у радіусі 30 кілометрів з охопленням населення понад 120 тисяч осіб.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.