Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Telewizja Polska закінчить 2012 рік зі збитками у 180 млн злотих


    13 декабря 2012 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Kravtsova Olga
    Про це заявила дирекція корпорації суспільного мовлення. Фінансовий дефіцит TVP, скоріше за все, складе саме таку суму, незважаючи на більш ранні прогнози збитків у розмірі 60 млн злотих.

    Криза прибутків у Telewizja Polska почалася ще у 2009 році. Тоді корпорація втратила 200 млн злотих. У зв’язку з цим, генеральний директор TVP Юліус Браун (Juliusz Braun) запевнив громадськість, що така ситуація більше не повториться.

    Однак вже зараз, коли пройшло 11 місяців 2012 року, компанія має збитки у розмірі 150 млн злотих. І, за прогнозами, до кінця року вони мають зрости до 180 млн злотих.

    Наразі група TVP включає в себе дев'ять каналів, у тому числі TVP1, TVP2 і низку спеціальних каналів, у мовленні яких робиться акцент на спорт, документальні фільми, культуру чи розваги.

    Незважаючи на інновації в програмуванні та запуск двох нових каналів: TVP Dokument і TVP Rozrywka, корпорація суспільного мовлення не змогла залучити очікуваної кількості аудиторії. Що додатково вплинуло на її збитки.

    Важливість такої ситуації також полягає у тому, що зараз джерелами фінансування Telewizja Polska є:

    1) абонентська плата, пеня за несвоєчасну сплату абонентської плати, штрафи за використання незареєстрованих телевізійних та радіоприймачів;
    2) реклама і спонсорство;
    3) доходи від використання об’єктів інтелектуальної власності;
    4) кошти Державного бюджету;
    5) інші джерела.

    Нагадаємо, що Польща – одна з небагатьох країн, де суспільне телебачення не тільки вдало конкурує з комерційними каналами, а й загалом випереджає їх за популярністю.

    Источник: mediasapiens
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.