Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew


    26 октября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Новий канал знімає ситком за форматом Drop Dead Diva («До смерті красива») компанії Sony Pictures. Про це в коментарі «Телекритиці» розповів генеральний директор каналу Володимир Локотко.



    За сюжетом Drop Dead Diva молода вродлива білявка помирає, після чого повертається назад на Землю в тілі товстої юристки - повної протилежності самій собі в минулому.



    Ситком знімається у копродакшні із Sony Pictures, повідомив пан Локотко. Вихід проекту в ефір заплановано на наступний рік.



    Це не єдиний серіал, який готуватиме канал, однак інші проекти перебувають у розробці, на стадії предпродакшну, тому інформацію про них Володимир Локотко не розголошує. Ідеї ситкомів якраз підшукує новостворена компанія Vaverka Production холдингу StarLightMedia.



    Наступного року Новий канал випустить також шоу за американським форматом America's Best Dance Crew («Найкраий танцювальний колектив Америки»). Про це пан Локотко розповів під час презентації каналу для рекламодавців.



    America's Best Dance Crew - це велике шоу з елементами реаліті, де танцювальні команди змагаються за приз у розмірі 100 тисяч доларів. Щотижня команди долають випробування та виконують різні танцювальні трюки.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.