Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Канал Business знайшов заміну Іванні Найді


    31 августа 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Новим головним продюсером каналу Business стане Андрій Пробитюк, який раніше займав на каналі посаду головного редактора. Про це «Телекритику» повідомив Артем Ткачов, керівник медіанапряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV.



    За словами пана Ткачова, Андрій Пробитюк приступає до своїх обов'язків з 1 вересня.



    Нагадаємо, у жовтні 2011 року телеведуча Іванна Найда стала генеральним продюсером ділового телеканалу UBC (Business), а Андрій Пробитюк став головним редактором каналу, випусковим редактором - Михайлина Скорик.



    Однак у серпні 2012-го Іванна Найда залишила і очолила сімейний телеканал компанії «1+1 медіа» «Плюсплюс». Михайлина Скорик з 1 вересня переходить працювати на канал «Україна» на посаду випускового редактора ранкової програми «Ранок з "Україною"».



    Артем Ткачов заперечує інформацію про те, що в компанії UBG продовжуються звільнення. За його словами, після того, як було звільнено спочатку 28 осіб, а потім 40 (за інформацією ТК їх було близько 100) - усі скорочення в компанії завершилися. Нагадаємо, однак, що після першої хвилі звільнень загалом у медіанапрямі корпорації працювало 255 осіб, нині, як уточнив пан Ткачов, співробітників залишилося 140.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.