Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    До Євро-2012 у Варшаві відкрито Міжнародний трансляційний центр.


    7 июня 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    В офіційній церемонії відкриття, яка відбулася 5 червня в приміщенні EXPO XXI польської столиці, взяли участь президент УЄФА Мішель Платіні, генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, Міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха, керівник урядової організації PL.2012 Марчін Герра, президент Федерації футболу Польщі Гжегож Лято, а також директор турніру Євро-2012 у Польщі Адам Олькович.

    До Євро-2012 у Варшаві відкрито Міжнародний трансляційний центр.


    «Футболу не існує без телебачення, але і нема телебачення без футболу», – сказав у своїй вітальній промові Мішель Платіні. «Міжнародний трансляційний центр у Варшаві – це нервова система Євро-2012. Все, що необхідне для трансляції футбольних поєдинків, знаходиться тут. Підготовка до трансляцій проходить чудово. І незабаром ми у цьому зможемо переконатися», – зазначив в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно.

    Він додав, що понад 800 працівників з телеканалів усього світу працюють у МТЦ. «Через три дні буде сигнал, який піде на 300 країн, що означатиме: Україна та Польщі успішно підготувалися до Євро-2012», – резюмувала Міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха.


    Источник: mediabusiness.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.