Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українські аніматори знімуть рімейки «Пригод капітана Врунгеля» та «Як козаки»


    1 июня 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Ведуть переговори з «1+1» й «Інтером». Рімейк «Як козаків» обійдеться в $960 - $120 тис.

    Продюсерський центр «Барабас» спільно з анімаційною студією AFS та «Панама Гран Прі» готують рімейки мультфільмів «Як козаки» та «Пригоди капітана Врунгеля», що вийшли в різні роки на київській кіностудії «КиївНаучФільм». Про це повідомив Едуард Ахрамович, генеральний продюсер «Барабас» 1 червня на прес-конференції.

    «Нові пригоди капітана Врунгеля» у 3D-форматі створить студія «Панама Гран Прі» під авторським наглядом Давида Черкаського.

    «Ми обрали насамперед "Капітана Врунгеля", тому що він має міжнародний потенціал. Це певна міжнародна історія», - говорить Едуард Ахрамович.

    Рімейк «Як козаки» складатиметься з 10 серій по 12 хвилин. Режисером-сценаристом буде режисер оригінальної версії Олександр Вікен. Нагадаємо, оригінал мав 9 коротких історій - «Як козаки у футбол грали», «Як козаки куліш варили» і т.д.

    Сценарії для «Козаків» відберуть у ході конкурсу, який стартував 20 березня і продовжиться до 12 серпня 2012. Участь у конкурсі вже заявили колишні члени КВК та телевізійні гумористи. У новому серіалі збережуться герої, але події відбуватимуться в інших епохах, інших країнах тощо.

    Творці рімейку сподіваються, що перша серія вийде вже у грудні цього року.

    Вибір мультфільму пов'язаний з образом козака як загальнонаціонального символу, зазначають учасники конференції.

    Передбачається, що фінансування здійснюватиметься частково за рахунок державних коштів, частково за рахунок приватних інвесторів та каналів, які показуватимуть мультфільми. Аніматори подали заявку в Міністерство культури на отримання держфінансування, наразі вона на стадії розгляду. «Ми надіємося, що в червні, коли буде розглянуто чергове виділення грошей на анімацію, саме серіал "Як козаки" отримає державне фінансування», - говорить пан Ахрамович.

    За його словами, виготовлення серіалу «Як козаки» більш затратне, оскільки це 2D анімація, а вона дорожча за 3D, тому що дуже багато процесів робиться вручну. Створення однієї хвилини анімації коштує від $8 тис до $10 тис, що дорожче, ніж у Китаї чи Індії, але дешевше, ніж у Європі. Тобто на створення всього серіалу «Як козаки» піде орієнтовано від $960 тис. до $120 тис.

    Наразі ведуться переговори з «1+1» та «Інтером» щодо придбання серіалу «Як козаки», повідомив Едуард Ахрамович «Телекритиці»: «Серіал окуповується тільки тоді, коли його показує великий канал з великою аудиторією, за рахунок якої можна зібрати багато надходжень з реклами. Нашими партнерами є канали, які покажуть серіал в ефірі і будуть інвесторами. Право першого показу хочемо зробити в Україні, а потім в Росії».

    Крім того, він зазначає, що наразі на телебаченні не дуже сприятливі слоти під анімацію: «Анімаційні слоти ідуть дуже рано в 6.00, о 6.30. На відміну від радянських часів, на жодному центральному каналі немає програм типу "На добраніч, діти". Ми закликаємо когось з каналів зробити таку програму, через такий формат можна донести дуже якісну анімацію до глядачів».

    «Як козаки» створюватиметься насамперед українською мовою, однак передбачений російський і англійський варіанти.

    Перший український 3D мультфільм «Компас і будильник» вийшов у 2009 році на студії AFS. Його генеральний директор Петро Семенченко висловив сподівання під час конференції, що цей проект також скоро вийде на телеекранах.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.