Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роман Недзельський став випусковим редактором новин ТВі (ВІДЕО)


    11 мая 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Готує новини до рестарту 14 травня.

    Із 1 травня тележурналіст Роман Недзельський став випусковим редактором головного випуску новин «Сьогодні» о 20:30 на каналі ТВі. Про це «Телекритику» повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

    Про його роботу вона відгукується позитивно: «Робить все адекватно, дуже відповідально».

    За словами Романа Недзельського, його головне завдання - утримувати «планку», до якої піднявся найрейтинговіший проект каналу, і піднімати її ще вище.

    «Це нове амплуа, але поганий той журналіст, який на себе ніколи не приміряв посаду випускового редактора», - зауважує пан Недзельський.

    Як відомо, 14 травня на ТВі стартує новий сезон. «Концепція нового сезону - щоб глядач постійно вів розмову з ведучими, і ведучі постійно вели розмову з глядачем, і це була для глядача така собі сім'я, - розповідає Роман Недзельський. - У нас студія будується у вигляді такої собі квартири, у яку приходиш до своїх родичів, знайомих, людей, з якими хочеться поспілкуватися, почути від них щось нове. У цю концепцію впишуться і новини. Нашому ведучому Олексію Ліхману будуть передавати слово, і він потім по завершенню новин буде розповідати, що буде в наступній програмі і спілкуватися з ведучим наступної програми, передавати йому слово. Можливо, зміниться графіка».

    Репортаж про те, як монтували нову студію ТВі, а також інтерв'ю з авторами нових проектів дивіться 14 травня на сайті «ВідеоТеКа».

    Источник: proit.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.