Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада не дала ліцензії релігійному каналу «Надія»


    18 апреля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Телеканал позиціонував себе як сімейний і не афішував зв’язку з Церквою адвентистів сьомого дня

    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не дала ліцензії ТОВ «Телевізійний канал "Надія"» на супутникове мовлення. За видачу ліцензії 18 квітня проголосували лише двоє з шести присутніх членів регуляторного органу (Володимир Манжосов і Оксана Єлманова).

    Директор каналу В'ячеслав Дем'ян презентував членам Нацради концепцію «позитивного конструктивного телебачення для всієї родини», що пропагуватиме сімейні цінності. «Ми проаналізували те, що зараз є на телебаченні, і побачили, що є потреба запропонувати позитивне телебачення для всієї родини. Наш канал спрямований на збереження сім'ї, адже сьогодні сім'я є основою суспільства», - заявив він.

    На запитання заступника голови Нацради Лариси Мудрак, наскільки готовий журналістський колектив і технічні можливості, пан Дем'ян відповів, що в телеканалу підготовлена концепція того, як він працюватиме з партнерами та інвесторами після того, як отримає ліцензію, оскільки до моменту ліцензування він не бачить сенсу в попередніх інвестиціях.

    На запитання про програми власного виробництва пан Дем'ян сказав, що телеканал починає виробляти рекламу соціального напрямку, а згодом планує створювати більше власного продукту.

    Водночас В'ячеслав Дем'ян підтвердив Ларисі Мудрак, що телеканал здійснює мовлення в інтернеті та має свій сайт, на якому йдеться про те, що «Надія» - це християнський канал, який містить в ефірі постійні релігійні програми Церкви адвентистів сьомого дня. Сайт «Надії» інформує про те, що телеканал існує вже три роки, має п'ять телестудій і його програми транслюються в тому числі в ефірі регіональних телекомпаній.

    Член Нацради Ірина Опілат також звернула увагу на те, що телеканал транслює богослужіння Церкви адвентистів сьомого дня. Також на сайті Церкви адвентистів сьомого дня в Україні вказано, що їхніми медіа є радіо «Голос Надії» і телеканали Hope Channel Europe і «Hope Channel Україна» («Надія»).

    «Релігійні організації мають великий вплив, і коли ми говоримо про позитивне телебачення, ми плануємо також співпрацювати з релігійними організаціями. Але ми не хочемо пропагувати якусь одну релігійну конфесію, йдеться про базові християнські цінності», - запевнив пан Дем'ян.

    Зазначимо, що українське законодавство забороняє релігійним організаціям бути засновниками телерадіоорганізацій. У Нацраді «Телекритиці» повідомили, що власниками ТОВ «Телевізійний канал "Надія"» є троє фізичних осіб.

    Втім, Нацрада не підтримала видачу ліцензії телеканалу. «Навіщо приховувати свою релігійну спрямованість, якщо на сайті її чітко видно?», - резюмував член регуляторного органу Микола Фартушний.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.