Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Студія Пілот» запускає супутниковий телеканал «Сонце»


    21 марта 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Українська продакшн-компанія «Студія Пілот» запускає супутниковий телеканал з логотипом «Сонце». Рішення про видачу ліцензії телеканалу прийняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 21 березня.

    Ліцензіатом стало ТОВ «Солар медіа». За даними єдиного державного реєстру, ця юридична особа була створена 16 лютого. Генеральним директором компанії є Віра Губенко, яка раніше працювала заступником директора «Студії Пілот», засновниками телеканалу виступили ПП «Студія Пілот», а також Олександр Брикайло та Сергій Лавренюк.

    За словами Олександра Брикайла, який представляв канал Нацраді, «Сонце» показуватиме всі програми, які протягом 13 років виробляє продакшн «Студія Пілот», а також закупний продукт, у тому числі фільми та серіали. Слоган «Сонця» - «Канал позитивних емоцій».

    Згідно з програмною концепцією, канал мовитиме цілодобово, національний продукт становитиме 12 годин на добу, програми власного виробництва - 3 години 38 хвилин. Формат «Сонця» - розважальний з фільмопоказом. В ефірі транслюватимуться розважально-музичні програми (9 годин 36 хвилин на добу), дитячі (4 години на добу) та фільмопоказ (6 годин 8 хвилин на добу).

    На запитання членів Нацради, які дитячі програми показуватиме телеканал, пан Брикайло відповів, що це проект власного виробництва «Еники-беники», а також анімаційні серіали та закупні дитячі шоу, досвід дубляжу яких має «Студія Пілот». «Наша адаптація мультсеріалу "Сімпсони" визнана найкращою адаптацією у світі», - зауважив він.

    Телеканал планує мовити із супутника Astra 4A. Олександр Брикайло повідомив, що в «Студії Пілот» є майже всі технічні можливості для початку мовлення, залишилося лише звести ефірну апаратну. Це планується зробити в грудні, а мовлення канал має розпочати в січні 2013 року. Пан Брикайло розраховує, що інвестиції, вкладені в канал, повернуться за вісім років.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.