Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Школа юного суперагента» з успіхом провела своє перше заняття!


    29 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Новий розважально-пізнавальний проект для дітей стартував на Першому. І одразу ж із високими рейтингами! Прем'єра «Школи юного суперагента» в суботу, 25 лютого, дістала частку 7,08 %.

    Старт із такими високими медіа-показниками цілком передбачуваний, адже «Школа юного суперагента» - єдиний в українському телепросторі проект, який веселою та цікавою для сучасних дітлахів грою у шпіонів виховує їх.

    Кожної суботи суперагент Першого Національного - український аналог кумирів дитячої аудиторії Штірліца, Джеймса Бонда та Шерлока Холмса - розповідає про усі премудрощі шпіонської справи. Він, як і всі дітлахи, у дитинстві мріяв стати суперагентом. Але скоро зрозумів, що одягати батьківське пальто, робити бороду з мочалки та ховатися під ліжком недостатньо, щоб стати справжнім героєм. Тепер у «Школі суперагента» він розповідає і показує на власному прикладі своїм учням стратегію вигартування агентів 007.

    На першому занятті агент Валерій Чегляєв розповів про особливості підготовки суперагентів до секретних місій: новачок має пройти випробування вмиванням з милом, чищенням зубів та розчісуванням, а також з'їсти миску каші - шпіонський сніданок, який надає чимало суперсил для боротьби зі злодіями. І лише після цього - перше серйозне практичне завдання: боротьба з головним ворогом суперагента - пилом, адже на ньому залишаються відбитки пальців.

    Кожного наступного уроку маленькі суперагенти дізнаватимуться все більше і більше нового та виконуватимуть корисні суперагентські місії. Набір до «Школи юного суперагента» триває постійно. Тож вмикайте Перший Національний щосуботи о 9:00 - ми виховаємо з вашого малюка справжнього героя!

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.